![]() |
|
| |||
| |||
| Εντάξει λοιπόν, πήρα μόνο ένα νέο υπολογιστή με Vista σε αυτό. Έβαλα το παλιό υπολογιστές HD σε εξωτερικές HD μου-USB πράγμα, όταν θα συνδεθεί στο φανερώνει και τέτοια. Αλλά μετά από αυτό το άνοιγμα που λέει "F: \ δεν είναι προσβάσιμο. Access is denied." άνοιξε ιδιότητες και δείχνει ότι δεν υπάρχει χώρος χρησιμοποιείται και δεν ελεύθερο χώρο. Μου ελέγχεται σε ένα άλλο μηχάνημα XP και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σταθερό 'I' όλα τα δικαιώματα για το HD και ακόμα doesnt work. Havent i ΣΗΜΕΙΩΣΗ επανεκκίνηση για ενημερώσεις ακόμη, ότι θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Όποιες προτάσεις; Ευχαριστώ! |
|
| |||
| |||
| Θα μπορούσα να κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι όταν συνδέετε ένα σκληρό δίσκο που έχει διαμορφωθεί και ήδη έχει Windwos σε αυτό ή οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να το εγκαταστήσετε, όπως και μια νέα κάρτα βίντεο. θα είναι σε θέση να μεταφέρει τα δεδομένα από υπολογιστή σε υπολογιστή; είστε σε θέση να συνδέσετε το σκληρό δίσκο σε έναν υπολογιστή και tranfser τα δεδομένα χρησιμοποιώντας καλώδια μεταφοράς δεδομένων; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν είναι δυνατή η εύρεση των δεδομένων Off My Old Hard Drive - Λάθος Permissions - Ανάγκη ανάληψης της κατοχής | motoman321 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 23 Απρ 2009 04:35 |
| Vista δικαιώματα | robina80 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 1 Οκτ. 2008 04:26 |
| Vista σκληρό δίσκο δείκτη | madcows7 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 9 | 19 Φεβ 2008 14:50 |
| Σκληρό δίσκο των Windows Vista και προβλήματα | Spencer2004 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 16 Ιαν 2008 01:29 |
| Vista διαχειριστή. | JF90 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 11 Νοε 2007 20:11 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |