manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Tvrdi disk u Dopuštenja Vista?

Reply

Thread Tools
Old 25. prosinca 2008, 12:54
Member Group

Default Tvrdi disk u Dopuštenja Vista?

Ok Tako sam dobio novo računalo sa Vidik na sebi. Ja stavim stari računala HD u mojem vanjski HD-USB stvar, kad sam priključen je u njemu pojavi i stvari. Ali ona je na otvaranju kaže "F: \ nije pristupačan. Access is denied." otvorili svojstva i to pokazuje da se ne koristi prostor i bez slobodnog prostora. JA provjeren to na drugom stroju XP i nema problema. I 'fiksnog' Sve dozvole za HD i Internet pa ipak se funkcionirati.

BILJEŠKA i luka za ponovno pokretanje ažuriranja još, da bi mogli pomoći.

Bilo koji sugestija?

Hvala!
Old 28. prosinca 2008, 19:08
Member Group

Default Tvrdi disk u Dopuštenja Vista?

I može biti krivo, ali mislim da kada priključite na tvrdi disk koji je već formatirana i ima windwos ili bez obzira na to, morate instalirati ga, baš kao i novi video card. biste biti u mogućnosti prijenosa podataka s računala na računalo? ste u mogućnosti priključiti na hard disk računala i podataka koristeći tranfser prijenos podataka kablovima?
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Ne može dobiti Data Off My Old Hard Drive - Pogrełan Dopuštenja - potrebno Vlasništvo motoman321 Windows Operating Systems 1 23. travanj 2009 04:35
Vidik dozvola robina80 Windows Operating Systems 3 1. listopad 2008 04:26
Vista diska indikator madcows7 Windows Operating Systems 9 19. veljača 2008 14:50
Tvrdom disku i Windows Vista prob Spencer2004 Drives & Izmjenjivi mediji 2 16 siječanj 2008 01:29
Vista Administrator dozvole. JF90 Windows Operating Systems 2 11. studeni 2007 20:11
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.