![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok Tako sam dobio novo računalo sa Vidik na sebi. Ja stavim stari računala HD u mojem vanjski HD-USB stvar, kad sam priključen je u njemu pojavi i stvari. Ali ona je na otvaranju kaže "F: \ nije pristupačan. Access is denied." otvorili svojstva i to pokazuje da se ne koristi prostor i bez slobodnog prostora. JA provjeren to na drugom stroju XP i nema problema. I 'fiksnog' Sve dozvole za HD i Internet pa ipak se funkcionirati. BILJEŠKA i luka za ponovno pokretanje ažuriranja još, da bi mogli pomoći. Bilo koji sugestija? Hvala! |
|
| |||
| |||
| I može biti krivo, ali mislim da kada priključite na tvrdi disk koji je već formatirana i ima windwos ili bez obzira na to, morate instalirati ga, baš kao i novi video card. biste biti u mogućnosti prijenosa podataka s računala na računalo? ste u mogućnosti priključiti na hard disk računala i podataka koristeći tranfser prijenos podataka kablovima? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ne može dobiti Data Off My Old Hard Drive - Pogrełan Dopuštenja - potrebno Vlasništvo | motoman321 | Windows Operating Systems | 1 | 23. travanj 2009 04:35 |
| Vidik dozvola | robina80 | Windows Operating Systems | 3 | 1. listopad 2008 04:26 |
| Vista diska indikator | madcows7 | Windows Operating Systems | 9 | 19. veljača 2008 14:50 |
| Tvrdom disku i Windows Vista prob | Spencer2004 | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 16 siječanj 2008 01:29 |
| Vista Administrator dozvole. | JF90 | Windows Operating Systems | 2 | 11. studeni 2007 20:11 |
| Thread Tools | |
| |