kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Merevlemez Permissions a Vista?

Reply

Téma eszközök
Old December 25, 2008, 12:54
Csoport tagja

Default Merevlemez Permissions a Vista?

Ok Szóval én csak kapott egy új számítógépet Vista rajta. Én a régi számítógépek HD az én külső USB HD-dolgot, amikor le kell zárni, hogy azt mutatja ki, meg ilyesmi. De hogy kinyissák azt mondja, "F: \ nem érhető el. A hozzáférés megtagadva." megnyitotta tulajdonságait, és azt mutatja, hogy nincs hely, és nem használható szabad hely. Megnéztem, hogy a másik gépen XP és nincs probléma. Én rögzített "minden engedélyeinek a HD és még mindig nem dolgozik.

MEGJEGYZÉS i havent újraindult a frissítések még, hogy talán segít.

Any suggestions?

Köszönjük!
Old December 28, 2008, 19:08
Csoport tagja

Default Merevlemez Permissions a Vista?

Lehet, hogy tévedek, de úgy gondolom, hogy ha bekapcsol a merevlemezen, hogy már formázta, és windwos, vagy bármi, ki kell telepíteni, mint egy új videó kártya. Ön tudja, hogy az adatok a számítógépről számítógépre? Ön tudja, hogy csatlakoztassa a merevlemez egy számítógép és az adatok felhasználásával tranfser adatátviteli kábelt?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Can't Get Data le régi Hard Drive - Rossz Permissions - kell hozniuk Tulajdonlás motoman321 A Windows operációs rendszerek 1 23. április 2009 04:35
Vista permissions robina80 A Windows operációs rendszerek 3 1. október 2008 04:26
Vista merevlemezként ikon madcows7 A Windows operációs rendszerek 9 19. február 2008 14:50
Merevlemez és a Windows Vista prob Spencer2004 Drives & Removable Media 2 16. január 2008 01:29
Vista rendszergazdai jogosultságokkal. JF90 A Windows operációs rendszerek 2 11. november 2007 20:11
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.