![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok Szóval én csak kapott egy új számítógépet Vista rajta. Én a régi számítógépek HD az én külső USB HD-dolgot, amikor le kell zárni, hogy azt mutatja ki, meg ilyesmi. De hogy kinyissák azt mondja, "F: \ nem érhető el. A hozzáférés megtagadva." megnyitotta tulajdonságait, és azt mutatja, hogy nincs hely, és nem használható szabad hely. Megnéztem, hogy a másik gépen XP és nincs probléma. Én rögzített "minden engedélyeinek a HD és még mindig nem dolgozik. MEGJEGYZÉS i havent újraindult a frissítések még, hogy talán segít. Any suggestions? Köszönjük! |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy tévedek, de úgy gondolom, hogy ha bekapcsol a merevlemezen, hogy már formázta, és windwos, vagy bármi, ki kell telepíteni, mint egy új videó kártya. Ön tudja, hogy az adatok a számítógépről számítógépre? Ön tudja, hogy csatlakoztassa a merevlemez egy számítógép és az adatok felhasználásával tranfser adatátviteli kábelt? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Can't Get Data le régi Hard Drive - Rossz Permissions - kell hozniuk Tulajdonlás | motoman321 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 23. április 2009 04:35 |
| Vista permissions | robina80 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 1. október 2008 04:26 |
| Vista merevlemezként ikon | madcows7 | A Windows operációs rendszerek | 9 | 19. február 2008 14:50 |
| Merevlemez és a Windows Vista prob | Spencer2004 | Drives & Removable Media | 2 | 16. január 2008 01:29 |
| Vista rendszergazdai jogosultságokkal. | JF90 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 11. november 2007 20:11 |
| Téma eszközök | |
| |