פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

כונן קשיח הרשאות ב-Vista??

Reply

שרשרת כלים
Old 25 דצמבר 2008, 12:54
חבר קבוצת

Default כונן קשיח הרשאות ב-Vista??

בסדר, אז אני רק צריך מחשב חדש עם Vista על זה. שמתי את המחשבים הישנים שלי HD-HD USB חיצוני דבר, כשאני פקוק אותו הוא מראה למעלה וכאלה. אבל עם זה אומר לפתוח אותה "F: \ אינו נגיש. הגישה נדחתה." פתח את המאפיינים ואת זה מראה, כי אין מקום ולא השתמשו הפנוי. בדקתי את זה על מחשב אחר XP ואין בעיה. אני קבוע 'את כל ההרשאות של HD והיא עדיין doesn't העבודה.

שים לב אני havent מחדש עבור עדכוני עדיין, זה עשוי לעזור.

כל הצעה?

תודה!
Old 28 דצמבר 2008, 19:08
חבר קבוצת

Default כונן קשיח הרשאות ב-Vista??

יכול להיות שאני טועה, אבל אני חושב שכאשר אתה תקע בתוך הכונן הקשיח, כי הוא כבר פירמטת windwos ויש לו על זה או מה שזה לא יהיה, אתה צריך להתקין את זה, בדיוק כמו כרטיס וידאו חדש. האם אתה יכול להיות מסוגל להעביר את הנתונים מן המחשב אל המחשב? אתה יכול תקע את הכונן הקשיח לתוך המחשב tranfser הנתונים באמצעות כבלים להעברת נתונים?
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
לא ניתן קבל נתונים כיבוי של כוננים קשיחים הישן שלי - לא נכון הרשאות - צריך לקחת בעלות motoman321 מערכות ההפעלה Windows 1 23 אפריל 2009 04:35
Vista הרשאות robina80 מערכות ההפעלה Windows 3 ב -1 אוקטובר 2008 04:26
Vista בכונן קשיח אינדיקטור madcows7 מערכות ההפעלה Windows 9 19th פברואר 2008 14:50
כונן קשיח ו-Windows Vista prob Spencer2004 כוננים & נשלפת 2 16th ינואר 2008 01:29
Vista הרשאות מנהל. JF90 מערכות ההפעלה Windows 2 11th נובמבר 2007 20:11
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.