![]() |
|
| |||
| |||
| בסדר, אז אני רק צריך מחשב חדש עם Vista על זה. שמתי את המחשבים הישנים שלי HD-HD USB חיצוני דבר, כשאני פקוק אותו הוא מראה למעלה וכאלה. אבל עם זה אומר לפתוח אותה "F: \ אינו נגיש. הגישה נדחתה." פתח את המאפיינים ואת זה מראה, כי אין מקום ולא השתמשו הפנוי. בדקתי את זה על מחשב אחר XP ואין בעיה. אני קבוע 'את כל ההרשאות של HD והיא עדיין doesn't העבודה. שים לב אני havent מחדש עבור עדכוני עדיין, זה עשוי לעזור. כל הצעה? תודה! |
|
| |||
| |||
| יכול להיות שאני טועה, אבל אני חושב שכאשר אתה תקע בתוך הכונן הקשיח, כי הוא כבר פירמטת windwos ויש לו על זה או מה שזה לא יהיה, אתה צריך להתקין את זה, בדיוק כמו כרטיס וידאו חדש. האם אתה יכול להיות מסוגל להעביר את הנתונים מן המחשב אל המחשב? אתה יכול תקע את הכונן הקשיח לתוך המחשב tranfser הנתונים באמצעות כבלים להעברת נתונים? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לא ניתן קבל נתונים כיבוי של כוננים קשיחים הישן שלי - לא נכון הרשאות - צריך לקחת בעלות | motoman321 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 23 אפריל 2009 04:35 |
| Vista הרשאות | robina80 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | ב -1 אוקטובר 2008 04:26 |
| Vista בכונן קשיח אינדיקטור | madcows7 | מערכות ההפעלה Windows | 9 | 19th פברואר 2008 14:50 |
| כונן קשיח ו-Windows Vista prob | Spencer2004 | כוננים & נשלפת | 2 | 16th ינואר 2008 01:29 |
| Vista הרשאות מנהל. | JF90 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 11th נובמבר 2007 20:11 |
| שרשרת כלים | |
| |