menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Pevný disk Privilégium v Vista?

Reply

Thread Tools
Old 25.prosince 2008, 12:54
Člen Skupina

Default Pevný disk Privilégium v Vista?

Ok Takže som dostal nový počítač s Vista na to. Mám starý počítač HD vo svojej vonkajšej HD-USB vec, aj keď je zapojený do neho ukáže a tak. Ale po otvorení sa to hovorí, "F: \ nie je prístupná. Prístup bol odmietnutý." otvoriť vlastnosti a ukazuje, že nie je použitý žiadny voľný priestor a priestor. Overil som si, že na inom stroji XP a nie je žiaden problém. I 'pevnej' všetky privilégiá pre HD, a to ešte doesnt práce.

POZNÁMKA i havent reštartovanie aktualizácie napriek tomu, že by mohol pomôcť.

Akýkoľvek návrhy?

Vďaka!
Old 28.prosince 2008, 19:08
Člen Skupina

Default Pevný disk Privilégium v Vista?

Já bych sa mýliť, ale myslím si, že keď sa pripojíte pevný disk, ktorý je už naformátovaná windwos a má na neho, alebo čokoľvek, čo potrebujete k inštalácii je, rovnako ako nové grafické karty. by ste byť schopní prenášať dáta z počítača na počítač? Ste schopní připojte pevný disk do počítača a tranfser dáta pomocou káblov na prenos dát?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Can't get off Údaje o mne stará pevný disk - Chybný Privilégiá - potrebu prijať Vlastníctvo motoman321 Operačné systémy Windows 1 23. apríla 2009 04:35
Vista oprávnenie robina80 Operačné systémy Windows 3 1. október 2008 04:26
Vista disk ukazovateľ madcows7 Operačné systémy Windows 9 19. február 2008 14:50
Pevný disk a Windows Vista problémy Spencer2004 Drives & Removable Media 2 16. január 2008 01:29
Vista oprávnenie správcu. JF90 Operačné systémy Windows 2 11. novembra 2007 20:11
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.