![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok Takže som dostal nový počítač s Vista na to. Mám starý počítač HD vo svojej vonkajšej HD-USB vec, aj keď je zapojený do neho ukáže a tak. Ale po otvorení sa to hovorí, "F: \ nie je prístupná. Prístup bol odmietnutý." otvoriť vlastnosti a ukazuje, že nie je použitý žiadny voľný priestor a priestor. Overil som si, že na inom stroji XP a nie je žiaden problém. I 'pevnej' všetky privilégiá pre HD, a to ešte doesnt práce. POZNÁMKA i havent reštartovanie aktualizácie napriek tomu, že by mohol pomôcť. Akýkoľvek návrhy? Vďaka! |
|
| |||
| |||
| Já bych sa mýliť, ale myslím si, že keď sa pripojíte pevný disk, ktorý je už naformátovaná windwos a má na neho, alebo čokoľvek, čo potrebujete k inštalácii je, rovnako ako nové grafické karty. by ste byť schopní prenášať dáta z počítača na počítač? Ste schopní připojte pevný disk do počítača a tranfser dáta pomocou káblov na prenos dát? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Can't get off Údaje o mne stará pevný disk - Chybný Privilégiá - potrebu prijať Vlastníctvo | motoman321 | Operačné systémy Windows | 1 | 23. apríla 2009 04:35 |
| Vista oprávnenie | robina80 | Operačné systémy Windows | 3 | 1. október 2008 04:26 |
| Vista disk ukazovateľ | madcows7 | Operačné systémy Windows | 9 | 19. február 2008 14:50 |
| Pevný disk a Windows Vista problémy | Spencer2004 | Drives & Removable Media | 2 | 16. január 2008 01:29 |
| Vista oprávnenie správcu. | JF90 | Operačné systémy Windows | 2 | 11. novembra 2007 20:11 |
| Thread Tools | |
| |