мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Тврди диск у Дозволе Виста?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 25. Нов 2008, 12:54
Мембер Гроуп

Default Тврди диск у Дозволе Виста?

Ок Тако сам добио ново рачунар са Видик на себи. Ја ставим стари рачунара ХД у мој вањски ХД-УСБ ствар, кад сам прикључен је у њему појави и ствари. Али она је на отварању каже "Ф: \ није приступачан. Аццесс ис дениед." отворили својства и то показује да се не користи простор и без слободног простора. ЈА проверена то на другом машини КСП и нема проблема. И 'фиксног' Све дозволе за ХД и Интернет па ипак се посао.

Белешке и лука за поновно покретање исправке још, да би могли помоћи.

Било који сугестија?

Хвала!
Old 28. Нов 2008, 19:08
Мембер Гроуп

Default Тврди диск у Дозволе Виста?

И може да буде криво, али мислим да када прикључите на тврди диск који је већ форматирана и има уиндуос или без обзира на то, морате да инсталирате га, баш као и нови видео цард. бисте бити у могућности преноса података са рачунара на рачунар? сте у могућности прикључити на хард диск рачунара и података помоћу транфсер пренос података кабловима?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Не може добити Дата Офф Мы Олд Хард Дриве - Погреłан Дозволе - потребно Власништво мотоман321 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 23 април 2009 04:35
Видик дозвола робина80 Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 1 октобар 2008 04:26
Виста диска индикатор мадцоус7 Уиндоус Оператинг Сыстемс 9 19 фебруар 2008 14:50
Врстом диску и Уиндоус Виста проб Спенцер2004 Дривес & Измјењиви медији 2 16 јануар 2008 01:29
Виста Администратор дозволе. ЈФ90 Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 11 новембар 2007 20:11
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц