![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок Тако сам добио ново рачунар са Видик на себи. Ја ставим стари рачунара ХД у мој вањски ХД-УСБ ствар, кад сам прикључен је у њему појави и ствари. Али она је на отварању каже "Ф: \ није приступачан. Аццесс ис дениед." отворили својства и то показује да се не користи простор и без слободног простора. ЈА проверена то на другом машини КСП и нема проблема. И 'фиксног' Све дозволе за ХД и Интернет па ипак се посао. Белешке и лука за поновно покретање исправке још, да би могли помоћи. Било који сугестија? Хвала! |
|
| |||
| |||
| И може да буде криво, али мислим да када прикључите на тврди диск који је већ форматирана и има уиндуос или без обзира на то, морате да инсталирате га, баш као и нови видео цард. бисте бити у могућности преноса података са рачунара на рачунар? сте у могућности прикључити на хард диск рачунара и података помоћу транфсер пренос података кабловима? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Не може добити Дата Офф Мы Олд Хард Дриве - Погреłан Дозволе - потребно Власништво | мотоман321 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 23 април 2009 04:35 |
| Видик дозвола | робина80 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 1 октобар 2008 04:26 |
| Виста диска индикатор | мадцоус7 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 9 | 19 фебруар 2008 14:50 |
| Врстом диску и Уиндоус Виста проб | Спенцер2004 | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 16 јануар 2008 01:29 |
| Виста Администратор дозволе. | ЈФ90 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 11 новембар 2007 20:11 |
| Тхреад Тоолс | |
| |