az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Vista Sabit Disk İzinleri?

Reply

Konu Araçları
Old 25 Aralık 2008, 12:54
Üye Grubu

Tamam Ben sadece üzerinde Vista ile yeni bir bilgisayar var. Ben harici HD HD eski bilgisayarlar koymak USB şey, ne zaman i yukarı ve şeyler gösterir onu takılı. Ama üzerine bu açılış bu "F: \ erişilemez olduğunu söylüyor. Erişim reddedildi." özellikleri açıldı ve bu hiçbir kullanılan alanı ve boş alan olduğunu gösterir. Başka bir XP makinede ve kontrol hiçbir problem. Ve HD benim 'sabit' tüm izinleri ve o hareketsiz doesnt iş.

NOT I güncellemeleri henüz yardımcı olabilir yeniden başlatılması havent.

Any suggestions?

Teşekkürler!
Old 28 Aralık 2008, 19:08
Üye Grubu

Ben yanlış olabilir, ama o zaman zaten biçimlendirildiğinde ve üzerinde windwos veya ne olursa olsun, bunu yüklemeniz gerekir bir sabit disk olarak, yeni bir ekran kartı gibi fiş düşünüyorum. Bilgisayar için bilgisayardan veri aktarımı mümkün olacak? bir bilgisayar ve tranfser veri aktarım kabloları veri kullanarak sabit sürücü takın yapabiliriz?
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından