![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм се опитват да се движат важна папка на новата ми USB нападение система за създаване на повече пространство за съществуващите сървъра, и така компанията ни е обхваната от нападение-2 система. Аз искам други да бъдат в състояние да получат достъп до тази мрежа през цялата компания точно като папката е сега, без да бъдат преместени. Имам mimiced папката настройки и споделяне на права и т.н. в папка на диска напълно обаче на компютър с достъп обикновено от сървъра е постоянно ме питат за паролата и аз съм в състояние да се свържете. (I тип в правилната парола за администратора сметка на сървъра ", които тя отправя искане за", но не се получи.) съм загубил за това как да получите тази акция на работа. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали го Linux или Microsoft Server операционна система? Кои мрежови файлове акции демон или услугата си вървят? Какви операционни системи са ви очакват в подкрепа на клиентски машини?
| |||
| |||
| Тя е Microsoft Server 2003, и съм уверен в това, което искаш да кажеш с файлове акции демон (ние с помощта на Windows споделяне раздела, когато кликнете върху имота) и cleint машини имат XP. Относителният дял вече настройката за една папка се работи, но когато аз искам да го постави този USB нападение задвижваща система, тя постоянно пита за парола и когато аз я дам правилната парола той просто продължава да питаш. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Система Info казва Raid контролер е изключено | PDG | Дискове & сменяемите носители | 1 | 8 април 2009 05:57 |
| Споделяне на файлове Trouble | mbonwick | В мрежа, модеми & VoIP | 6 | 6 юли 2008 02:04 |
| Външен твърд диск от старата система? | cawleym1 | Дискове & сменяемите носители | 12 | 21 Jan 2008 02:37 |
| IDE, RAID или AHCI Hard Drive Настройване | Orionmoon | Дискове & сменяемите носители | 5 | 22 Дек 2007 16:08 |
| Можеш ли да инсталирате операционната система на външен твърд диск. | tjpearson | Windows операционни системи | 2 | 17 Окт 2007 02:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |