menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Máte problémy sdílení USB externí raid disk systému

Reply

Thread Nástroje
Old 22.prosince 2008, 12:10
Člen Skupina

Default Máte problémy sdílení USB externí raid disk systému

Já jsem se snaží přesunout důležitou složku pro můj nový USB raid systém pro vytvoření více prostoru na existující server, a proto naše společnost, na které se vztahuje raid-2 systém. Já chci, aby ostatní mohli tento přístup prostřednictvím sítí v celé společnosti, stejně jako adresář se nyní, aniž by se pohnul. Mám mimiced složky nastavení sdílení a práva, atd. o složky na disku zcela však na počítači s přístupem obvykle ze serveru se neustále žádají mi na heslo a jsem schopen se připojit. (i typu ve správné heslo pro admin účet na serveru ", který ji žádá o", ale to nefunguje.) Ztratil jsem se, jak si tento podíl na práci.
Old 22. prosince 2008, 17:16
Dárce Skupina

Je to Linux nebo Microsoft serverový operační systém? Které propojení souborů-share démon nebo služba je používáte? Jaké operační systémy jste očekával podporu pro klientské počítače?

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 23.prosince 2008, 11:14
Člen Skupina

Je Microsoft Server 2003, a jsem si jistý, co myslíš tím file-share daemon (jsme pomocí Windows sdílení kartu, když na příkaz Vlastnosti) a cleint stroje mají všichni XP. Podíl již nastavení pro jednu složku pracuje, ale když chci, aby se na tomto USB disk RAID systém, je neustále ptá na heslo a když jsem jí správné heslo je prostě stále žádají.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.