μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Δυσκολεύεστε μοιράζονται μια usb εξωτερική επιδρομή σύστημα οδήγησης

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22 Δεκεμβρίου 2008, 12:10
Μέλος Ομάδα

Default Δυσκολεύεστε μοιράζονται μια usb εξωτερική επιδρομή σύστημα οδήγησης

Είμαι προσπαθεί να προχωρήσουμε ένα σημαντικό φάκελο για τη νέα μου USB επιδρομή σύστημα για να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο για τα υπάρχοντα διακομιστή, και έτσι η εταιρεία μας, καλύπτεται από την επιδρομή-2 συστήματος. Θέλω και άλλους να είναι σε θέση να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό μέσω της δικτύωσης σε όλη την εταιρεία όπως και ο φάκελος είναι τώρα, χωρίς να μετακινηθούν. Έχω mimiced το φάκελο και τις ρυθμίσεις επιμερισμού των δικαιωμάτων, κλπ σε ένα φάκελο στη μονάδα δίσκου ωστόσο πλήρως σε έναν υπολογιστή με πρόσβαση συνήθως από το διακομιστή είναι συνεχώς μου ζητά ένα κωδικό πρόσβασης και είμαι σε θέση να συνδεθείτε. (i τύπο με το σωστό κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό διαχειριστή στο διακομιστή ", το οποίο ρωτά για" αλλά αυτό δεν λειτουργεί.) έχω χάσει στο πώς να πάρει το μερίδιο αυτό για την εργασία.
Old 22 Δεκ 2008, 17:16
Ομάδα Δωρητών

Είναι ένα σύστημα Linux ή server λειτουργικό σύστημα της Microsoft; Ποια δικτύωση αρχείο μερίδιο δαίμονας ή υπηρεσία εκτελείτε; Ποια είναι τα λειτουργικά συστήματα που αναμένουν να υποστηρίξει τον πελάτη σχετικά με τις μηχανές;

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 23 Δεκεμβρίου 2008, 11:14
Μέλος Ομάδα

Είναι Microsoft Server 2003, και είμαι σίγουρος τι εννοείτε με το αρχείο του μεριδίου δαίμονα (που χρησιμοποιούμε τα παράθυρα ανταλλαγή καρτέλα όταν κάνετε κλικ ιδιότητες), καθώς και όλα τα μηχανήματα έχουν cleint XP. Το μερίδιο ήδη ένα φάκελο εγκατάστασης για λειτουργεί αλλά όταν θέλω να θέσω σχετικά με αυτό το usb επιδρομή σύστημα κίνησης, που συνεχώς ζητά έναν κωδικό πρόσβασης και όταν δώσουμε το σωστό κωδικό πρόσβασης, που μόλις τους ζητούσε.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.