![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Είμαι προσπαθεί να προχωρήσουμε ένα σημαντικό φάκελο για τη νέα μου USB επιδρομή σύστημα για να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο για τα υπάρχοντα διακομιστή, και έτσι η εταιρεία μας, καλύπτεται από την επιδρομή-2 συστήματος. Θέλω και άλλους να είναι σε θέση να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό μέσω της δικτύωσης σε όλη την εταιρεία όπως και ο φάκελος είναι τώρα, χωρίς να μετακινηθούν. Έχω mimiced το φάκελο και τις ρυθμίσεις επιμερισμού των δικαιωμάτων, κλπ σε ένα φάκελο στη μονάδα δίσκου ωστόσο πλήρως σε έναν υπολογιστή με πρόσβαση συνήθως από το διακομιστή είναι συνεχώς μου ζητά ένα κωδικό πρόσβασης και είμαι σε θέση να συνδεθείτε. (i τύπο με το σωστό κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό διαχειριστή στο διακομιστή ", το οποίο ρωτά για" αλλά αυτό δεν λειτουργεί.) έχω χάσει στο πώς να πάρει το μερίδιο αυτό για την εργασία.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Είναι ένα σύστημα Linux ή server λειτουργικό σύστημα της Microsoft; Ποια δικτύωση αρχείο μερίδιο δαίμονας ή υπηρεσία εκτελείτε; Ποια είναι τα λειτουργικά συστήματα που αναμένουν να υποστηρίξει τον πελάτη σχετικά με τις μηχανές;
|
|||
|
|||
|
Είναι Microsoft Server 2003, και είμαι σίγουρος τι εννοείτε με το αρχείο του μεριδίου δαίμονα (που χρησιμοποιούμε τα παράθυρα ανταλλαγή καρτέλα όταν κάνετε κλικ ιδιότητες), καθώς και όλα τα μηχανήματα έχουν cleint XP. Το μερίδιο ήδη ένα φάκελο εγκατάστασης για λειτουργεί αλλά όταν θέλω να θέσω σχετικά με αυτό το usb επιδρομή σύστημα κίνησης, που συνεχώς ζητά έναν κωδικό πρόσβασης και όταν δώσουμε το σωστό κωδικό πρόσβασης, που μόλις τους ζητούσε.
|