manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Imaju poteškoća dijele usb eksterni disk RAID sustav

Reply

Thread Tools
Old 22. prosinca 2008, 12:10
Member Group

Default Imaju poteškoća dijele usb eksterni disk RAID sustav

Ja sam težak to premjestiti važan savijač na moj nov USB RAID sustav za stvaranje više prostora na postojeći server, i tako je naša tvrtka snosi raid-2 sustav. Želim drugima, da biste mogli pristupiti ovoj umrežavanje preko cijele kompanije poput mape sada bez premještena. Imam mapu mimiced postavkama i dijeljenje prava, itd na mapu na disku sasvim no na računalo s pristupom normalno s poslužitelja se stalno traže od mene lozinku i ja sam nesposoban to povezivanje. (i upišite ispravnu lozinku za korisnički račun administratora na serveru "koji ga pita za", ali da ne radi.) izgubila sam o tome kako da biste dobili ovaj udio na posao.
Old 22 pro 2008, 17:16
Donatorska Grupa

Je li Linux ili Microsoft poslužitelj operativni sistem? Koji umrežavanje datoteka dijeliti demon ili uslugu koju koristite? Koji operativni sustavi su vas očekuje da podrži na klijentu strojevi?

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 23. prosinca 2008, 11:14
Member Group

To je Microsoft Server 2003, a ja sam sigurni što znači po file-share demon (smo koristeći Windows dijeljenje na kartici kada kliknete svojstva), i svi imaju cleint strojevi XP. Udio već setup za jednu mapu radi, ali kad želim staviti na ovaj USB disk RAID sustava, ona stalno pita za lozinku i kad sam mu dati ispravnu lozinku Internet pravedan uspomena molba.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
System Info kaže RAID kontroler Disabled PDG Drives & Izmjenjivi mediji 1 8. travanj 2009 05:57
Dijeljenje datoteka Trouble mbonwick Networking, Modemi & VoIP 6 6. srpnja 2008 02:04
Eksterni hard disk od starog sustava? cawleym1 Drives & Izmjenjivi mediji 12 21 siječanj 2008 02:37
IDE, RAID ili AHCI Postavljanje tvrdog diska Orionmoon Drives & Izmjenjivi mediji 5 22. prosinac 2007 16:08
Mogu li instalirati operacijski sustav na vanjskom tvrdom disku. tjpearson Windows Operating Systems 2 17. listopad 2007 02:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.