![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam težak to premjestiti važan savijač na moj nov USB RAID sustav za stvaranje više prostora na postojeći server, i tako je naša tvrtka snosi raid-2 sustav. Želim drugima, da biste mogli pristupiti ovoj umrežavanje preko cijele kompanije poput mape sada bez premještena. Imam mapu mimiced postavkama i dijeljenje prava, itd na mapu na disku sasvim no na računalo s pristupom normalno s poslužitelja se stalno traže od mene lozinku i ja sam nesposoban to povezivanje. (i upišite ispravnu lozinku za korisnički račun administratora na serveru "koji ga pita za", ali da ne radi.) izgubila sam o tome kako da biste dobili ovaj udio na posao. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je li Linux ili Microsoft poslužitelj operativni sistem? Koji umrežavanje datoteka dijeliti demon ili uslugu koju koristite? Koji operativni sustavi su vas očekuje da podrži na klijentu strojevi?
| |||
| |||
| To je Microsoft Server 2003, a ja sam sigurni što znači po file-share demon (smo koristeći Windows dijeljenje na kartici kada kliknete svojstva), i svi imaju cleint strojevi XP. Udio već setup za jednu mapu radi, ali kad želim staviti na ovaj USB disk RAID sustava, ona stalno pita za lozinku i kad sam mu dati ispravnu lozinku Internet pravedan uspomena molba. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| System Info kaže RAID kontroler Disabled | PDG | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 8. travanj 2009 05:57 |
| Dijeljenje datoteka Trouble | mbonwick | Networking, Modemi & VoIP | 6 | 6. srpnja 2008 02:04 |
| Eksterni hard disk od starog sustava? | cawleym1 | Drives & Izmjenjivi mediji | 12 | 21 siječanj 2008 02:37 |
| IDE, RAID ili AHCI Postavljanje tvrdog diska | Orionmoon | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 22. prosinac 2007 16:08 |
| Mogu li instalirati operacijski sustav na vanjskom tvrdom disku. | tjpearson | Windows Operating Systems | 2 | 17. listopad 2007 02:20 |
| Thread Tools | |
| |