![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Próbálom, hogy fontos mappát az új USB RAID rendszert, hogy több helyet a meglévő szerver, és így cégünk fedezi a raid-2 rendszerben. Azt akarom, hogy másoknak kell lennie, hogy ez a hálózati keresztül az egész társaság, mint a mappa most sem mozdult. Van mimiced a mappa beállításait és megosztási jogok, stb egy mappát a meghajtó teljesen azonban a számítógépen való hozzáférés rendszerint a szerver állandóan azt kérdezi meg a jelszót, és nem tudok kapcsolódni. (i Írd be a helyes jelszót az admin a szerveren ", amely azt kéri, hogy" de ez nem működik.) Én vagyok az elveszett, hogy hogy tud ez az arány a munkát. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vajon a Linux vagy a Microsoft szerver operációs rendszer? Milyen hálózati fájl-részvény daemon vagy szolgáltatás akkor működik? Milyen operációs rendszereket nem vársz, hogy támogassa az ügyfél a gépeket?
| |||
| |||
| A Microsoft Server 2003, és én nem biztos, hogy mit jelent file-share démon (Már a Windows megosztását lap ha rákattint tulajdonságok), és a gépek cleint mind XP. A részvény már beállít egy mappába dolgozik, de ha akarom, hogy azt e usb RAID meghajtó rendszer, akkor folyamatosan kéri a jelszót, és mikor adja meg a helyes jelszót, csak folyton azt kérdezi. |