![]() |
|
|
|||
|
|||
|
אני מנסה להעביר תיקייה חשוב על אזור חדש USB RAID המערכת כדי ליצור שטח נוסף הקיים על השרת, וכך החברה שלנו הוא מכוסה על ידי המערכת RAID-2. אני רוצה אחרים יוכלו לגשת דרך הרשתות ברחבי החברה בדיוק כמו את התיקייה עכשיו בלי זז. יש לי את התיקייה של mimiced הגדרות ושיתוף זכויות, וכו 'על תיקייה בכונן לחלוטין אולם על המחשב באופן רגיל עם גישה מהשרת היא כל הזמן שואלת אותי על סיסמה ואני לא מצליח להתחבר. (אני להקליד את הסיסמה הנכונה עבור ניהול החשבון על השרת ", שבו הוא מבקש", אבל זה לא עובד.) אני איבדתי על הדרך להשיג את השיתוף על מנת לעבוד.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
האם זה שרת לינוקס או מערכת ההפעלה של מיקרוסופט? איזו לשתף קבצים ברשת daemon או השירות שאתה מפעיל? אילו מערכות הפעלה אתה מצפה לתמיכה על הלקוח המכונות?
|
|||
|
|||
|
זה מיקרוסופט Server 2003, ואני לא בטוח מה אתה מתכוון לשתף קבצים daemon (אנחנו באמצעות Windows הכרטיסייה שיתוף כאשר אתה לוחץ על מאפיינים), ואת כל cleint מכונות יש XP. שתף כבר את תוכנית ההתקנה של התיקייה אחד פועל אך כאשר אני רוצה לשים אותו על כונן USB RAID המערכת, הוא כל הזמן מבקש סיסמה ומתי אני אתן לו את הסיסמה הנכונה זה פשוט ממשיך לשאול.
|