![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Bandau perkelti svarbus aplanke mano naują USB RAID sistemą ir sukurti daugiau vietos esamą serverio ir kad mūsų bendrovė yra taikoma RAID-2 sistema. Aš noriu, kad kiti galėtų prieiti prie šios per tinklą visoje bendrovės kaip aplankas dabar nejudėdamos. Turiu mimiced aplanko parametrai ir dalintis teises, ETC diske aplanke visiškai Tačiau dėl prieigos paprastai iš serverio kompiuteryje yra nuolat klausinėja mane, už slaptažodį ir negaliu prisijungti. (I tipo teisingą slaptažodį administratoriaus paskyros serveryje ", kuriame jis prašo", bet tai neveikia.) Aš prarado apie tai, kaip gauti šią dalį į darbą.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ar "Linux" arba "Microsoft" serverių operacinės sistemos? Kuris tinklų failas akcijai demonas ar paslaugas jūs naudojate? Kokios operacinių sistemų esate tikintis paramos dėl klienckiej?
|
|||
|
|||
|
Tai Microsoft Server 2003, ir esu tikras, ką reiškia "byla-share demonas (mes naudojame Windows skirtuką, kai paspaudžiate mygtuką savybės), o cleint mašinos visi turi XP. Dalis jau setup vienas aplankas yra darbo, bet kai noriu įdėti jį į šį USB RAID varančioji sistema, ji nuolat prašo įvesti slaptažodį ir kai duosiu ji teisingą slaptažodį tik jis išlaiko klausia.
|