mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Neizdodas apmaiņa usb ārējais reids piedziņas sistēmas

Reply

Thread Tools
Old Decembris 22, 2008, 12:10
Loceklis

Default Neizdodas apmaiņa usb ārējais reids piedziņas sistēmas

Es cenšos pārvietot svarīga mapi savu jauno USB RAID sistēma, lai iegūtu vairāk brīvas vietas esošu servera, un tāpēc mūsu kompānija ir ietverts RAID-2 sistēmas. Es gribu citiem jābūt iespējai piekļūt šim, izmantojot sadarbības tīklus visā sabiedrība tāpat kā mape tagad nepārvietojot. Man ir mimiced mapes uzstàdïjumi un dalīties tiesības, utt uz mapi uz diska pilnīgi tomēr uz datora ar pieeju parasti no servera tiek pastāvīgi lūdz man paroli un es nevaru izveidot savienojumu. (i ierakstiet pareizo paroli administratora konta uz servera ", kurā tā lūdz, lai", bet tas nedarbojas.) Es esmu zaudējis par to, kā iegūt šo daļu darbu.
Old Decembris 22, 2008, 17:16
Donors Group

Tas ir Linux vai Microsoft serveru operētājsistēma? Kura tīkla failu koplietojuma dēmonu vai pakalpojumu are you running? Kādas operētājsistēmas jūs gaida, lai atbalstītu uz klienta mašīnas?

Mana sistēma: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (s):
nVidia GeForce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tastatūra
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s atbalstīt
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plakano
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Decembris 23, 2008, 11:14
Loceklis

Tas ir Microsoft Server 2003, un es esmu pārliecināts, ko jūs saprotat ar failu koplietojuma dēmonu (mēs izmantojam logi sadales cilni, noklikšķinot īpašībām), un cleint mašīnas visas ir XP. Daļa jau setup uz vienu mapi strādā, bet kad es gribu, lai par šo usb raid piedziņas sistēmu, tas nepārtraukti prasa paroli un kad es arī tā pareizu paroli tas tikai tur jautā.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.