![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Es cenšos pārvietot svarīga mapi savu jauno USB RAID sistēma, lai iegūtu vairāk brīvas vietas esošu servera, un tāpēc mūsu kompānija ir ietverts RAID-2 sistēmas. Es gribu citiem jābūt iespējai piekļūt šim, izmantojot sadarbības tīklus visā sabiedrība tāpat kā mape tagad nepārvietojot. Man ir mimiced mapes uzstàdïjumi un dalīties tiesības, utt uz mapi uz diska pilnīgi tomēr uz datora ar pieeju parasti no servera tiek pastāvīgi lūdz man paroli un es nevaru izveidot savienojumu. (i ierakstiet pareizo paroli administratora konta uz servera ", kurā tā lūdz, lai", bet tas nedarbojas.) Es esmu zaudējis par to, kā iegūt šo daļu darbu.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tas ir Linux vai Microsoft serveru operētājsistēma? Kura tīkla failu koplietojuma dēmonu vai pakalpojumu are you running? Kādas operētājsistēmas jūs gaida, lai atbalstītu uz klienta mašīnas?
|
|||
|
|||
|
Tas ir Microsoft Server 2003, un es esmu pārliecināts, ko jūs saprotat ar failu koplietojuma dēmonu (mēs izmantojam logi sadales cilni, noklikšķinot īpašībām), un cleint mašīnas visas ir XP. Daļa jau setup uz vienu mapi strādā, bet kad es gribu, lai par šo usb raid piedziņas sistēmu, tas nepārtraukti prasa paroli un kad es arī tā pareizu paroli tas tikai tur jautā.
|