mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Aveţi probleme în comun un raid drive USB extern sistem

Reply

Thread Tools
Old 22 decembrie 2008, 12:10
Grupul de stat

Am încercat să mutaţi un important folder de pe noul meu USB raid sistem pentru a crea mai mult spaţiu pe server existente şi, prin urmare, compania noastră este acoperită de raid-2 sistem. Vreau altele, pentru a putea accesa prin intermediul acestei reţele în întreaga companie la fel ca dosarul este în prezent, fără a fi mutate. Am mimiced dosarul setările şi schimbul de drepturi, etc pe un folder de pe disc complet cu toate acestea pe un computer cu acces în mod normal, de pe server este în mine, pentru a cere o parola si eu sunt în imposibilitatea de a conecta. (i tip în parola corectă de cont de administrator pe server ", care le cere pentru", dar că nu funcţionează.) am pierdut cu privire la modul de a obţine această cotă la locul de muncă.
Old 22 decembrie 2008, 17:16
Grupul de donator

Este un server Linux sau Microsoft pentru sistemul de operare? Care de partajare de fişiere în reţea sau un serviciu daemon sunt fugi? Ce sisteme de operare se va asteptam pentru a sprijini pe client masini?

Sistemul meu: Tim

Procesor (e):
Athlon 64 3500 +
Plăci de bază:
Asus A8N-VM CSM
Memorie RAM:
Pirat PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Placă de sunet:
Cherry RS 6000 M tastatură
Hard Drive (e):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s susţină
Optical Drive (e):
Samsung DVD-ROM-ul TS-H352
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA cu ecran plat
Sistem de operare (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 23 decembrie 2008, 11:14
Grupul de stat

Este Microsoft Server 2003, şi eu sunt sigur ce vrei să spui de fişier-share daemon (suntem folosind Windows Sharing când faceţi clic pe tab-ul proprietăţi), şi de maşini de toate cleint au XP. Ponderea deja de configurare pentru un dosar este de lucru, dar când vreau să o pun pe acest raid usb unitate de sistem, este constant cere o parola si cand i-l dau parola corectă doar pastreaza-l cer.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.