menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Máte problémy zdieľanie USB externé raid disk systému

Reply

Thread Tools
Old 22.prosince 2008, 12:10
Člen Skupina

Default Máte problémy zdieľanie USB externé raid disk systému

Ja som sa snaží presunúť dôležitú zložku pre môj nový USB raid systém pre vytvorenie viac priestoru na existujúce server, a preto naša spoločnosť, na ktoré sa vzťahuje raid-2 systém. Ja chcem, aby ostatní mohli tento prístup prostredníctvom sietí v celej spoločnosti, rovnako ako adresár sa teraz bez toho, aby sa pohol. Mám mimiced zložky nastavenia zdieľanie a práva, atď o zložky na disku úplne však na počítači s prístupom zvyčajne zo servera sa neustále žiadajú mi na heslo a som schopný sa pripojiť. (i typu vo správne heslo pre admin konto na serveri ", ktorý ju žiada o", ale to nefunguje.) Stratil som sa, ako si tento podiel na prácu.
Old 22. decembra 2008, 17:16
Darcu Skupina

Je to Linux alebo Microsoft serverový operačný systém? Ktoré prepojenia súborov-share démon alebo služba je používate? Aké operačné systémy ste očakával podporu pre klientské počítače?

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 23.prosince 2008, 11:14
Člen Skupina

Je Microsoft Server 2003, a som si istý, čo myslíš tým file-share daemon (sme pomocou Windows zdieľanie kartu, keď na príkaz Vlastnosti) a cleint stroje majú všetci XP. Podiel už nastavenia pre jednu zložku pracuje, ale keď chcem, aby sa na tomto USB disk RAID systém, je neustále pýta na heslo a keď som jej správne heslo je jednoducho stále žiadajú.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.