мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Имају потешкоћа деле усб екстерни диск РАИД систем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22. Нов 2008, 12:10
Мембер Гроуп

Default Имају потешкоћа деле усб екстерни диск РАИД систем

Ја сам тежак за покрет важан фасцикл на мој нов УСБ РАИД систем за стварање више простора на постојећи сервер, и тако је наша фирма сноси РАИД-2 систем. Желим другима, да бисте могли приступити овој умрежавање преко целе компаније попут фасцикле сада без премештена. Имам фолдер мимицед подешавањима и дељење права, итд на фасциклу на диску сасвим но на рачунар са приступом нормално са сервера се стално траже од мене лозинку и ја сам немоћан за спојити. (и откуцајте исправну лозинку за кориснички налог администратора на серверу "који га пита за", али да не ради.) изгубила сам о томе како да бисте добили овај удео на посао.
Old 22 про 2008, 17:16
Донаторска Група

Да ли је Линукс или Мицрософт сервер оперативни систем? Који умрежавање датотека делите демон или услугу коју користите? Који оперативни системи су вас очекује да подржи на клијенту уредјаји?

Мы Сыстем: Тим

Процесор (и):
Атхлон 64 3500 +
Матичне плоче:
Асус А8Н-ВМ ЦСМ
РАМ меморија:
Гусар ПЦ3200 ЦЛ2 ДДР-400 2ГБ
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 6600 512МБ
Соунд Цард:
Цхерры РС 6000 м тастатури
Тврди диск (и):
Баррацуда.7 + 2кс200ГБ 58МБ / с одржавати
Оптички погон (е):
Самсунг ДВД-РОМ ТС-Х352
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Телеуест 2кс20Мб/сец
Монитор (е):
СКСГА Флат Панел
Оперативни систем (е):
Слацкуаре (2.6.27.7) (Флуксбокс)
Old 23. Нов 2008, 11:14
Мембер Гроуп

То је Мицрософт Сервер 2003, а ја сам сигурни шта значе по филе-схаре демон (смо помоћу Уиндоуси дељење на картици када кликнете својства), и сви имају цлеинт уредјаји КСП. Удео већ сетуп за једну фасциклу ради, али кад желим ставити на овај УСБ диск РАИД система, она стално пита за лозинку и кад сам му дати исправну лозинку Интернет праведан успомена молба.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Сыстем Инфо каже РАИД контролер Дисаблед ПДГ Дривес & Измјењиви медији 1 8 април 2009 05:57
Дељење датотека троубле мбонуицк Нетуоркинг, Модем & ВоИП 6 6. јула 2008 02:04
Екстерни хард диск од старог система? цаулеым1 Дривес & Измјењиви медији 12 21 јануар 2008 02:37
ИДЕ, РАИД или АХЦИ Постављање врстог диска Орионмоон Дривес & Измјењиви медији 5 22 децембар 2007 16:08
Могу ли да инсталирате оперативни систем на спољашњем чврстом диску. тјпеарсон Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 17 октобар 2007 02:20
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц