![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам тежак за покрет важан фасцикл на мој нов УСБ РАИД систем за стварање више простора на постојећи сервер, и тако је наша фирма сноси РАИД-2 систем. Желим другима, да бисте могли приступити овој умрежавање преко целе компаније попут фасцикле сада без премештена. Имам фолдер мимицед подешавањима и дељење права, итд на фасциклу на диску сасвим но на рачунар са приступом нормално са сервера се стално траже од мене лозинку и ја сам немоћан за спојити. (и откуцајте исправну лозинку за кориснички налог администратора на серверу "који га пита за", али да не ради.) изгубила сам о томе како да бисте добили овај удео на посао. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је Линукс или Мицрософт сервер оперативни систем? Који умрежавање датотека делите демон или услугу коју користите? Који оперативни системи су вас очекује да подржи на клијенту уредјаји?
| |||
| |||
| То је Мицрософт Сервер 2003, а ја сам сигурни шта значе по филе-схаре демон (смо помоћу Уиндоуси дељење на картици када кликнете својства), и сви имају цлеинт уредјаји КСП. Удео већ сетуп за једну фасциклу ради, али кад желим ставити на овај УСБ диск РАИД система, она стално пита за лозинку и кад сам му дати исправну лозинку Интернет праведан успомена молба. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Сыстем Инфо каже РАИД контролер Дисаблед | ПДГ | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 8 април 2009 05:57 |
| Дељење датотека троубле | мбонуицк | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 6 | 6. јула 2008 02:04 |
| Екстерни хард диск од старог система? | цаулеым1 | Дривес & Измјењиви медији | 12 | 21 јануар 2008 02:37 |
| ИДЕ, РАИД или АХЦИ Постављање врстог диска | Орионмоон | Дривес & Измјењиви медији | 5 | 22 децембар 2007 16:08 |
| Могу ли да инсталирате оперативни систем на спољашњем чврстом диску. | тјпеарсон | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 17 октобар 2007 02:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |