менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Виникають проблеми під час спільної системи зовнішнього USB-диска RAID

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 грудня 2008, 12:10
Член групи

Default Виникають проблеми під час спільної системи зовнішнього USB-диска RAID

Я намагаюся рухатися важливі папки на моїй новій системі RAID USB щоб створити більше простору на існуючому сервері, і тому наша компанія покриває 2 RAID-системи. Я хочу іншим мати доступ до цієї мережі через всю компанію як папки тепер без переміщення. Я повторений налаштуваннях папки та обмін прав і т.д. у папці на диску, однак повністю на комп'ютері з доступом зазвичай з сервером постійно просять мене пароль і я не можу підключитися. (I типу в правильний пароль для адміністратора облікового запису на сервері ", які він просить", але це не працює.) Я втратив про те, як отримати цю частку до роботи.
Old 22 грудня 2008, 17:16
Донор групи

Хіба Linux або Microsoft серверна операційна система? Який мережі файлових ресурсів демона або послугу ви використовуєте? Які операційні системи Ви чекаєте для підтримки на клієнтської машині?

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 23 грудня 2008, 11:14
Член групи

Це Microsoft Server 2003, і я впевнений, що ви розумієте під загальних файлових ресурсів Daemon (ми використовуємо Windows обміну вкладку при натисканні кнопки Властивості), а також Cleint машини всі мають XP. Частка вже установка для однієї папки працює, але коли я хочу поставити його на це USB-дисків RAID-системою, він постійно питає пароль, і коли я ввожу правильний пароль, він просто продовжує запитувати.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Інформація про систему Каже Raid контролер для інвалідів PDG Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 8 квітня 2009 05:57
Обмін файлами Trouble mbonwick Мережа, Модеми & VoIP 6 6 липня 2008 02:04
Зовнішній жорсткий диск від старої системи? cawleym1 Знімні накопичувачі І ЗМІ 12 21 січня 2008 02:37
IDE, RAID або AHCI Hard Drive Налаштування Orionmoon Знімні накопичувачі І ЗМІ 5 22 грудня 2007 16:08
Чи можете ви встановити операційну систему з зовнішнього жорсткого диска. tjpearson Операційні системи Windows 2 17 жовтня 2007 02:20
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.