![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я намагаюся рухатися важливі папки на моїй новій системі RAID USB щоб створити більше простору на існуючому сервері, і тому наша компанія покриває 2 RAID-системи. Я хочу іншим мати доступ до цієї мережі через всю компанію як папки тепер без переміщення. Я повторений налаштуваннях папки та обмін прав і т.д. у папці на диску, однак повністю на комп'ютері з доступом зазвичай з сервером постійно просять мене пароль і я не можу підключитися. (I типу в правильний пароль для адміністратора облікового запису на сервері ", які він просить", але це не працює.) Я втратив про те, як отримати цю частку до роботи. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хіба Linux або Microsoft серверна операційна система? Який мережі файлових ресурсів демона або послугу ви використовуєте? Які операційні системи Ви чекаєте для підтримки на клієнтської машині?
| |||
| |||
| Це Microsoft Server 2003, і я впевнений, що ви розумієте під загальних файлових ресурсів Daemon (ми використовуємо Windows обміну вкладку при натисканні кнопки Властивості), а також Cleint машини всі мають XP. Частка вже установка для однієї папки працює, але коли я хочу поставити його на це USB-дисків RAID-системою, він постійно питає пароль, і коли я ввожу правильний пароль, він просто продовжує запитувати. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Інформація про систему Каже Raid контролер для інвалідів | PDG | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 8 квітня 2009 05:57 |
| Обмін файлами Trouble | mbonwick | Мережа, Модеми & VoIP | 6 | 6 липня 2008 02:04 |
| Зовнішній жорсткий диск від старої системи? | cawleym1 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 12 | 21 січня 2008 02:37 |
| IDE, RAID або AHCI Hard Drive Налаштування | Orionmoon | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 22 грудня 2007 16:08 |
| Чи можете ви встановити операційну систему з зовнішнього жорсткого диска. | tjpearson | Операційні системи Windows | 2 | 17 жовтня 2007 02:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |