menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Máte problémy s SMTP přístup

Reply

Thread Nástroje
Old 9. června 2009, 18:52
Nový člen skupiny

Default Máte problémy s SMTP přístup

Jsem frustrovaný a dostat nemůže najít přímou odpověď na webu. Já jsem se snaží nastavit kousavý Fax aby se poslat práci aplikací a související informace. Chci to poslat příchozí faxy (ne, že já očekávám na každém, ale jen v případě) na můj email. I moje ATT dovezené do Windows Mail, a to je práce a dostávají pokuty. Nicméně, když se pokusíte odeslat email z ostrý test Fax, to říká, "Odeslání test e-mail se nepodařilo, chyba byla: Spojení ukončeno elegantně".

I doublechecked všech mých poznámek, že jsou všechny správné, SMTP portu 465 pro ATT, SMTP a POP adresy jsou správné a jsem vstoupila moje uživatelské jméno a heslo pro SMTP autentizaci a doporučil ho k použití SSL. Takže co se to děje?
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Problémy blokování přístupu k některým Materiál na Ie8 Bez Damaging všechny přístupové simon1990 Webových prohlížečů & FTP Klienti 2 10. dubna 2009 01:14
RAM potíže teenee23 Procesory, základní desky & RAM 2 30. Prosinec 2008 15:46
WMP 11 trouble Running_on_empty Multimedia & Kodeky 11 10. února 2008 15:20
SMTP developera typ otázku JavaJoe Email, VoIP & IM Diskuse 0 3. února 2008 07:18
AVG potíže. Závada Virus, spyware a bezpečnost 1 20. Září 2006 04:29
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.