![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem frustrovaný a dostat nemůže najít přímou odpověď na webu. Já jsem se snaží nastavit kousavý Fax aby se poslat práci aplikací a související informace. Chci to poslat příchozí faxy (ne, že já očekávám na každém, ale jen v případě) na můj email. I moje ATT dovezené do Windows Mail, a to je práce a dostávají pokuty. Nicméně, když se pokusíte odeslat email z ostrý test Fax, to říká, "Odeslání test e-mail se nepodařilo, chyba byla: Spojení ukončeno elegantně". I doublechecked všech mých poznámek, že jsou všechny správné, SMTP portu 465 pro ATT, SMTP a POP adresy jsou správné a jsem vstoupila moje uživatelské jméno a heslo pro SMTP autentizaci a doporučil ho k použití SSL. Takže co se to děje? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problémy blokování přístupu k některým Materiál na Ie8 Bez Damaging všechny přístupové | simon1990 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 2 | 10. dubna 2009 01:14 |
| RAM potíže | teenee23 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 30. Prosinec 2008 15:46 |
| WMP 11 trouble | Running_on_empty | Multimedia & Kodeky | 11 | 10. února 2008 15:20 |
| SMTP developera typ otázku | JavaJoe | Email, VoIP & IM Diskuse | 0 | 3. února 2008 07:18 |
| AVG potíže. | Závada | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 20. Září 2006 04:29 |
| Thread Nástroje | |
| |