manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Imaš problema s SMTP pristup

Reply

Thread Tools
Old 9. lipnja 2009, 18:52
Novi član grupe

Default Imaš problema s SMTP pristup

Im 'uzimajući frustriran i ne mogu naći odgovor ravno na webu. Im 'težak da biste postavili Fax zgodan da bi se poslati molbe za posao i povezanih informacija. Želim ga slati dolaznih faksova (nije da ja očekujem da prima bilo koji, ali samo u slučaju) na moju e-poštu. JA uvezen moj ATT preko Windows Mail i posrijedi je rad i primanja u redu. Međutim, kad pokušam poslati poruku e-pošte iz testa Fax zgodan, ona kaže "test Slanje e-pošte nije uspjela, bila je greška: Connection Closed Gracefully".

Ja doublechecked sve moje zapise, svi su oni ispravni, SMTP port 465 za ATT, SMTP i POP adrese su ispravne, a ja sam ušao moj korisničko ime i lozinku za SMTP autentifikaciju i savjetovao ga da koristi SSL. Pa što se događa?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.