kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Problémák merültek fel az SMTP hozzáférést

Reply

Téma eszközök
Old Június 9 2009, 18:52
Új tag Csoport

Default Problémák merültek fel az SMTP hozzáférést

Én kapok frusztrált, és nem találja a választ az interneten. Próbálom létre harapós Fax érdekében küldjön munkát alkalmazások és a kapcsolódó információkat. Azt akarom, hogy a bejövő faxokat küldeni (nem várt, hogy minden, de csak abban az esetben), hogy az én e-mailt. I import my ATT át Windows Mail és a munkakörülmények és a fogadó rendben. Ugyanakkor, ha megpróbálok küldeni egy e-mailt vizsgált harapós Fax, azt mondja, "E-mail küldése a vizsgálat nem sikerült, az hiba volt: Connection Closed kecsesen.

Én doublechecked minden bejegyzést tartalmaz, ezek mind helyes, SMTP-port a 465 ATT az SMTP és POP-cím helyes, és én be az én felhasználói nevet és jelszót az SMTP-hitelesítést, és azt javasolta, hogy az SSL használatát. Szóval mi folyik itt?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Problémák blokkolása hozzáférést bizonyos anyagok Ie8 károsítása nélkül minden olyan hozzáférési simon1990 Web böngésző és FTP Clients 2 10. április 2009 01:14
RAM bajban teenee23 Processzorok, alaplapok és RAM 2 30. december 2008 15:46
WMP 11 bajban Running_on_empty Multimédia és kodekek 11 10. február 2008 15:20
SMTP fejlesztő típusú kérdés JavaJoe E-mail, a VoIP és IM Vitalap 0 3. február 2008 07:18
AVG baj. Glitch Vírus, kémprogram és biztonság 1 20. Szeptember 2006 04:29
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.