mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Turite problemų su SMTP prieigą

Reply

Temos įrankiai
Old 9 birželis 2009, 18:52
Naujas Narys

Default Turite problemų su SMTP prieigą

Gaunu nusivylęs ir negali rasti tiesioginio atsakymo dėl interneto. Aš mėginu sukurti Snappy Fax, kad siųsti darbo prašymus ir atitinkamą informaciją. Aš noriu, kad jokių siųsti faksogramas (ne tai, kad galiu tikėtis gauti bet kokius, bet tik tuo atveju) mano el. Aš importuojami mano PGS per Windows Mail ir jis dirba ir gauna baudą. Tačiau, kai bandau išsiųsti laišką iš bandymo Snappy Fax, jis sako: "Siuntimas paštu bandymas nepavyko, klaida: Connection Closed grakščiai".

Aš doublechecked visas mano įrašus, jie visi teisingi, SMTP port 465 för att, SMTP ir POP adresai yra teisingas, ir aš įvesti savo vartotojo vardą ir slaptažodį, tapatumo nustatymo ir informavo apie tai, naudoti SSL. So what's going on?
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Problemos, blokuoja prieigą prie tam tikros medžiagos apie IE8 nepažeidus All Access simon1990 Naršyklėms & FTP Klientai 2 Balandis 10, 2009 01:14
RAM problema teenee23 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 2 30 gruodis 2008 15:46
WMP 11 bėdų Running_on_empty Multimedia & Codecs 11 10 vasaris 2008 15:20
SMTP programuotojo tipo klausimas JavaJoe Paštas, VoIP & MP Aptarimas 0 3 vasaris 2008 07:18
AVG problemų. Glitch Virus, Spyware & Security 1 20 rugsėjis 2006 04:29
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.