![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gaunu nusivylęs ir negali rasti tiesioginio atsakymo dėl interneto. Aš mėginu sukurti Snappy Fax, kad siųsti darbo prašymus ir atitinkamą informaciją. Aš noriu, kad jokių siųsti faksogramas (ne tai, kad galiu tikėtis gauti bet kokius, bet tik tuo atveju) mano el. Aš importuojami mano PGS per Windows Mail ir jis dirba ir gauna baudą. Tačiau, kai bandau išsiųsti laišką iš bandymo Snappy Fax, jis sako: "Siuntimas paštu bandymas nepavyko, klaida: Connection Closed grakščiai". Aš doublechecked visas mano įrašus, jie visi teisingi, SMTP port 465 för att, SMTP ir POP adresai yra teisingas, ir aš įvesti savo vartotojo vardą ir slaptažodį, tapatumo nustatymo ir informavo apie tai, naudoti SSL. So what's going on? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problemos, blokuoja prieigą prie tam tikros medžiagos apie IE8 nepažeidus All Access | simon1990 | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | Balandis 10, 2009 01:14 |
| RAM problema | teenee23 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 30 gruodis 2008 15:46 |
| WMP 11 bėdų | Running_on_empty | Multimedia & Codecs | 11 | 10 vasaris 2008 15:20 |
| SMTP programuotojo tipo klausimas | JavaJoe | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 0 | 3 vasaris 2008 07:18 |
| AVG problemų. | Glitch | Virus, Spyware & Security | 1 | 20 rugsėjis 2006 04:29 |
| Temos įrankiai | |
| |