menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Máte problémy s SMTP prístup

Reply

Thread Tools
Old 9. júna 2009, 18:52
Nový člen skupiny

Default Máte problémy s SMTP prístup

Som frustrovaní a dostať nemôže nájsť priamu odpoveď na webe. Ja som sa snaží nastaviť kousavý Fax aby sa poslať prácu aplikácií a súvisiace informácie. Chcem to poslat prichádzajúce faxy (ne, že já očekávám na každom, ale len v prípade) na môj email. I moje ATT dovezené do Windows Mail, a to je práca a dostávajú pokuty. Avšak, keď sa pokúsite odoslať email z ostrý test Fax, to hovorí, "Odoslanie test e-mail sa nepodarilo, chyba bola: Spojenie ukončené elegantne".

I doublechecked všetkých mojich poznámok, že sú všetky správne, SMTP portu 465 pre ATT, SMTP a POP adresy sú správne a som nadobudla moje užívateľské meno a heslo pre SMTP autentifikáciu a odporučil ho na použitie SSL. Takže čo sa to deje?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Problémy blokovanie prístupu k niektorým Materiál na Ie8 Bez damaging všetky prístupové simon1990 Webových prehliadačov & FTP Klienti 2 10. apríla 2009 01:14
RAM ťažkosti teenee23 Procesory, základné dosky & RAM 2 30. December 2008 15:46
WMP 11 trouble Running_on_empty Multimedia & Kodeky 11 10. februára 2008 15:20
SMTP developera typ otázku JavaJoe Email, VoIP & IM Diskusia 0 3. februára 2008 07:18
AVG ťažkosti. Závada Virus, spyware a bezpečnosť 1 20. September 2006 04:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.