![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som frustrovaní a dostať nemôže nájsť priamu odpoveď na webe. Ja som sa snaží nastaviť kousavý Fax aby sa poslať prácu aplikácií a súvisiace informácie. Chcem to poslat prichádzajúce faxy (ne, že já očekávám na každom, ale len v prípade) na môj email. I moje ATT dovezené do Windows Mail, a to je práca a dostávajú pokuty. Avšak, keď sa pokúsite odoslať email z ostrý test Fax, to hovorí, "Odoslanie test e-mail sa nepodarilo, chyba bola: Spojenie ukončené elegantne". I doublechecked všetkých mojich poznámok, že sú všetky správne, SMTP portu 465 pre ATT, SMTP a POP adresy sú správne a som nadobudla moje užívateľské meno a heslo pre SMTP autentifikáciu a odporučil ho na použitie SSL. Takže čo sa to deje? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problémy blokovanie prístupu k niektorým Materiál na Ie8 Bez damaging všetky prístupové | simon1990 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 2 | 10. apríla 2009 01:14 |
| RAM ťažkosti | teenee23 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 30. December 2008 15:46 |
| WMP 11 trouble | Running_on_empty | Multimedia & Kodeky | 11 | 10. februára 2008 15:20 |
| SMTP developera typ otázku | JavaJoe | Email, VoIP & IM Diskusia | 0 | 3. februára 2008 07:18 |
| AVG ťažkosti. | Závada | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 20. September 2006 04:29 |
| Thread Tools | |
| |