мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Имаш проблема са СМТП приступ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 9. јуни 2009, 18:52
Нови члан групе

Default Имаш проблема са СМТП приступ

Им 'добивање фрустриран и не могу наћи одговор равно на Вебу. Им 'тежак да бисте поставили Факс згодан да би се послати молбе за посао и повезаних информација. Желим га слати долазних факсова (није да ја очекујем да прима било који, али само у случају) на моју е-пошту. ЈА увезен мој атт преко Уиндоус Маил и то је рад и примања у реду. Међутим, када покушам послати поруку е-поште из теста Факс згодан, она каже "тест Слање е-поште није успела, била је грешка: Цоннецтион цлосед Грацефуллы".

Ја доублецхецкед све моје записе, сви су они исправни, СМТП порт 465 за атт, СМТП и ПОП адресе су исправне, а ја сам ушао мој корисничко име и лозинку за СМТП проверу идентитета и саветовао га да користи ССЛ. Па шта се дешава?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Проблеми Блокирање приступа неки материјал о Ие8 Без штетних Све Аццесс симон1990 Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 2 10 април 2009 01:14
РАМ невољи теенее23 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 2 30 децембар 2008 15:46
Умп 11 невоље Руннинг_он_емпты Мултимедија и кодеци 11 10 фебруар 2008 15:20
СМТП откуцајте питање девелопер ЈаваЈое Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 0 3 фебруар 2008 07:18
АВГ невољи. Глитцх Вирус, Спыуаре и безбедност 1 20. Сеп 2006 04:29
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц