менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Виникають проблеми з доступом SMTP

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 червня 2009, 18:52
Нові члени групи

Default Виникають проблеми з доступом SMTP

Я отримую розчаровані і не можете знайти пряму відповідь в Інтернеті. Я намагаюся створити Snappy Fax щоб відправити роботу додатків та супутньої інформації. Я хочу відправити його на будь-який входить факсів (не те щоб я розраховувати на отримання будь-якого, але про всяк випадок) на мою адресу. Я імпортував свій ATT до Windows Mail і він працює і отримує штраф. Однак, коли я намагаюся надіслати тестове повідомлення з Snappy Fax, він каже: "Передача тестове повідомлення не вдалося, ця помилка: З'єднання Закрите Правильно".

Я перевірили всі мої записи, вони все правильно, SMTP порт 465 для ATT, SMTP і POP адресу правильно, і я вступив моє ім'я користувача і пароль для авторизації SMTP і порадив йому використовувати SSL. Так що ж відбувається?
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.