![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Наскоро reinstalled Windows Vista и и установих, че ми хард диск се превръща попълва всеки път, когато влезете инча Аз изтеглят и инсталират WinDirStat и установих наистина оферта парче дисково пространство причинява много от неговите Winsxs и аз вече знам, че не мога просто да ги изтриете. Аз също чух, че има програми, които ще ги чисти. Никога не съм имал пълно b4 но ако беше нещо като чух ще разбием. може някой да ми помогне? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитах Ccleaner за почистване на всички температура боклуци т.н.?
| |||
| |||
| Да всеки ден, тъй като тя започна, и че файлът е разширяване на значително курс. Аз не искам да рестартирате компютъра си, освен ако не се налага. |
|
| |||
| |||
| е нещо като автоматизирано подкрепление? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, не е Winsxs резервна, тя не може да се почистват, сгъстени, или изтрита. MS блогъри кажа това е пълна с hardlinks и по-малки, отколкото в действителност е, но това е привидно глупости. Най-добрият подход е просто да не се инсталира много приложения и да намали отпечатък, или формат и използването XP или нещо такова. Може да е в състояние да намали неговия размер от деинсталирате приложения също.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Този това всеки път, когато правя тази система е да се разшири още. Трябва да го рестартирате. човек, който просто ми обрати грозде. |
|
| |||
| |||
| Ами аз заличава ми. Vdi образ, който е бил 10gb, защото аз бях планиране, за да направим друг. След това вероятно ще забави разширяването за известно време, тъй като аз вече рестартиране всяко тримесечие. Благодаря за помощта все пак момчета. |