![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Nedávno jsem přeinstalovat systém Windows Vista, a, a zjistil, že můj disk je stále obsazeno pokaždé přihlásit I stáhli a nainstalovali WinDirStat a našel nabídku opravdu mnoho místa na disku způsobuje mnoho jeho WinSxS se a já už vím, že nemohu jen smazat. Také jsem slyšel, že existují programy, které budou čistit nich. Nikdy jsem neměl plnou b4, ale pokud se něco podobného slyšel jsem se zhroutí. může mi někdo pomoct?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Souzen Ccleaner k čištění všech temp junk atd.?
|
|||
|
|||
|
Ano, každý den, protože to začalo a že je soubor rozšiřuje na nesmírně kurzu. I don't want to restartovat počítač, pokud jsem to.
|
|
|
|||
|
|||
|
je to něco jako automatické zálohování?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ne, není WinSxS zálohy, nemůže být vyčištěny, komprimované, nebo smazány. MS bloggerů říct je to plný hardlinks a menší než ve skutečnosti je, ale je to zdánlivě nesmysl. Nejlepší přístup je právě ne instalovat spoustu aplikací a tím snížit stopu, nebo formátu a používání XP, nebo tak něco. Můžete být schopna snížit své velikosti odinstalací aplikace taky.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Můj systém: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
To je věc, pokaždé, když se zdá, že tento systém rozšířit více.
Musím ho restartovat. muž, který jen kroutí moje hroznů. |
|
|
|||
|
|||
|
Tak jsem se vypouští moje. Vdi obrazu, který byl 10 GB, protože jsem byla plánování na co jiného. Než bude pravděpodobně zpozdí rozšiřuje na chvíli, protože jsem už znovu za čtvrtletí. Díky za pomoc, tak jako tak kluci.
|