![]() |
|
| |||
| |||
| Πρόσφατα και επανεγκατάσταση των Windows Vista και διαπίστωσαν ότι μου σκληρό δίσκο γίνεται πλήρωση κάθε φορά log in. Ι λήψη και εγκατάσταση WinDirStat και βρέθηκαν ένα πραγματικά προσφορά κομμάτι του χώρου στο δίσκο που προκαλούν πολύ τη Winsxs και το έχω ήδη γνωρίζουμε ότι απλά δεν μπορώ να διαγράψετε. Επίσης ακούγεται ότι υπάρχουν προγράμματα που θα τον καθαρισμό τους. Ποτέ δεν είχε πλήρη β4 αλλά αν ήταν κάτι άκουσα θα συντριβή. περίπου ένα μπορεί να με βοηθήσει; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ccleaner προσπάθησε να καθαρίσετε όλα τα temp σκουπίδια κ.λπ.;
| |||
| |||
| ναι κάθε μέρα, δεδομένου ότι άρχισε και αυτό το αρχείο αναπτύσσεται με ρυθμό σημαντικά. Δεν θέλω να γίνει επανεκκίνηση στον υπολογιστή μου, αν δεν πρέπει. |
|
| |||
| |||
| είναι κάτι σαν ένα αυτοματοποιημένο backup; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οχι, δεν είναι Winsxs ένα αντίγραφο ασφαλείας, δεν μπορεί να είναι καθαρά, συμπιεσμένα, ή διαγράφεται. MS bloggers λένε ότι στην πλήρη του hardlinks και μικρότερες από ό, τι είναι, αλλά αυτό είναι φαινομενικά μαλακίες. Η καλύτερη προσέγγιση είναι απλώς να μην εγκαταστήσετε πολλές αιτήσεις και, επομένως, μείωση αποτύπωμα, ή μορφή και τη χρήση XP ή κάτι τέτοιο. Μπορεί να είστε σε θέση να μειώσει το μέγεθος από την απεγκατάσταση εφαρμογών πολύ.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thats το πράγμα, κάθε φορά που το κάνω αυτό το σύστημα φαίνεται να επεκταθεί περισσότερο. Θα πρέπει να τεθεί πάλι σε λειτουργία. άνθρωπος που μόλις μου αλλαγές σταφύλια. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν Ι διαγράφεται μου. VDI εικόνα που είχε 10GB γιατί ήμουν σχεδιασμού για την αύξηση της άλλης. Από ό, τι πιθανώς θα καθυστερήσει την επέκταση για ένα χρονικό διάστημα, δεδομένου ότι έχω ήδη επανεκκίνηση κάθε τρίμηνο. Ευχαριστώ για τη βοήθεια anyways παιδιά. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Φαίνεται ζώνη συναγερμού θάλασσα υπολογιστή | Steppenwolf | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 23 Δεκ. 2008 01:01 |
| Ζώνη Ξυπνητήρια Messing με τον υπολογιστή μου :-( | loupylauraclams | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 24 Απρ 2008 05:29 |
| Τι την επικίνδυνη ζώνη για τις κάρτες; | Compasky | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 25 Ιαν 2008 21:38 |
| Ιονικού Breeze Quadra w / O Ζώνη φύλαξης | cheesepuff | Off Topic Συζήτηση | 2 | 19 Νοε 2007 19:30 |
| Η Blue ΖΩΝΗ | bobbyjogo | Off Topic Συζήτηση | 1 | 4 Ιουλ 2007 07:54 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |