![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedavno sam reinstalled Windows Vista i otkrio da je i moj hard disk postaje ispunjen svaki put prijavili sam skinuti i instalirani WinDirStat i našao zaista ponuda komad od prostor na disku uzrokuje puno njegovih su Winsxs i ja već znali da ne mogu samo izbrišite ih. Također sam čuo da postoje programi koji će ih čistim. Nikad nisam imala pune B4, ali ako je bila sam čuo ništa slično će srušiti. može netko pomoć mene? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušali Ccleaner očistiti sve temp džunka itd.?
| |||
| |||
| da svaki dan jer se počela i da se širi datoteku na ogromno stopu. JA dont 'ištanje to ponovno pokretanje moj računalo, osim ako moram. |
|
| |||
| |||
| Je li to nešto kao automatizirani backup? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, nije Winsxs rezervnu, ne može se očistiti, komprimirani ili izbrisana. MS bloggers reći da je puna hardlinks i manjim nego što zapravo je, ali to je naizgled sranje. Najbolji pristup je da se ne samo instalirati mnogo programa i stoga smanjiti otisak stopala, ili koristite format i XP ili nešto. Vi svibanj moći kako bi se smanjila njezina veličina po deinstaliranju aplikacija previše.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Taj je stvar svaki put mi je činiti da se sustav čini da proširite više. Imam ponovno ga. čovjeku koji je samo moj twists grožđa. |
|
| |||
| |||
| Pa sam izbrisan moj. VDI sliku da je 10gb, jer mi je planiranje na tome drugom. Nego će vjerojatno odgoditi širenjem neko vrijeme otkad sam već restart svakog kvartala. Hvala za jedan dan pomoć momački anyways. |