![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nemrég újra a Windows Vista és, és megállapította, hogy a merevlemez lett töltve minden alkalommal bejelentkezni I letöltötte és telepítette WinDirStat és találtam egy igazán ajánlat chunk lemezterület okoz sok annak a Winsxs és már tudom, hogy nem csak törölheti őket. Azt is hallottam, hogy vannak olyan programok, amelyek a tiszta őket. Soha nem volt teljes b4, de ha volt valami hasonló hallottam összeomlanak. tud valaki segíteni? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbált Ccleaner tisztítani a hőm levélszemétként stb?
| |||
| |||
| Igen minden nap, mert kezdődött, és hogy a fájl kiterjesztése a hatalmas ütemben. Nem akarom, hogy indítsa újra a számítógépet, ha muszáj. |
|
| |||
| |||
| van valami, mint egy automatikus mentés? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem, Winsxs nem a mentés, azt nem lehet tisztítani, tömörített, vagy el kell hagyni. MS blogírók mondani, hogy tele hardlinks és kisebb, mint amilyen valójában, de ez látszólag baromság. A legjobb megközelítés egyszerűen nem telepíthető sok, ezért lábnyom csökkentése, illetve formátumban, a használat XP vagy valami. Lehet, hogy csökkentse a méretet uninstalling alkalmazásokat is.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Amit a dolog, amikor én, hogy a rendszer úgy tűnik, hogy bővítsék tovább. Kell-e újraindítani. ember, hogy csak én csavarják szőlő. |
|
| |||
| |||
| Hát én hagyni én. Vdi kép 10gb volt, mert azt tervezi, hogy a másik. Mint valószínűleg késlelteti a bővülő egy darabig, mert már restart minden negyedévben. Köszi a segítséget Egyébként srácok. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Úgy tűnik, Zone Alarm hírnök megjelöl számítógép | Steppenwolf | Vírus, kémprogram és biztonság | 2 | 23. december 2008 01:01 |
| Zóna Riasztások messing azzal a számítógépet :-( | loupylauraclams | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 24. április 2008 05:29 |
| Mi a veszélyes zóna videokártyák? | Compasky | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 25. január 2008 21:38 |
| Breeze ionos Quadra w / O-Zone és vagyonőr | cheesepuff | Off Topic Discussion | 2 | 19. november 2007 19:30 |
| A Blue ZONE | bobbyjogo | Off Topic Discussion | 1 | 4. július 2007 07:54 |
| Téma eszközök | |
| |