![]() |
|
| |||
| |||
| אני לאחרונה מחדש את Windows Vista ואת ומצאתי את הכונן הקשיח שלי נהיה מלא כל הזמן להיכנס אני הורדת והתקנת WinDirStat ומצאתי באמת הצעה נתח של הדיסק גורמת הרבה שלה את Winsxs ואני כבר יודע שאני לא יכול פשוט למחוק אותם. גם אני שמעתי שיש תוכניות יהיה נקי אותם. אני אף פעם לא היה מלא B4, אך אם היה משהו כמו שמעתי יהיה לקרוס. חלק אחד יכול לעזור לי? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ccleaner ניסו לנקות את כל הזבל טמפ וכו '?
| |||
| |||
| כן כל יום מאז שזה התחיל וזה הקובץ מרחיבים בכל tremendously הדולר. אני לא רוצה להפעיל מחדש את המחשב, אלא אם כן אני חייב. |
|
| |||
| |||
| זה משהו כמו גיבוי אוטומטי? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא, הוא לא Winsxs גיבוי, לא ניתן לנקות, דחוסים, או מחוק. MS בלוגרים אומרים שזה מלא hardlinks ו קטן ממה שהוא באמת הוא, אבל זה שטויות לכאורה. את הגישה הטובה ביותר היא פשוט לא להתקין הרבה יישומים, ולכן להפחית את הרגל, או לאתחל ולהשתמש XP או משהו. ייתכן שתוכל לצמצם את גודל על ידי הסרת התקנת יישומים מדי.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thats הדבר בכל פעם שאני עושה את זה המערכת נראית להגדיל יותר. אני חייב להפעיל מחדש את זה. האיש שלי, כי רק twists ענבים. |
|
| |||
| |||
| טוב אני שלי נמחק. Vdi התמונה שהייתה 10gb כי אני מתכננת לבצע אחרת. יותר סביר להניח לעכב את הרחבת לזמן מאז אני כבר מחדש בכל רבעון. תודה על העזרה בכל מקרה חבר 'ה. |