![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš neseniai iš naujo įdiegti "Windows Vista" ir nustatė, kad mano kietasis diskas vis pildomas kiekvieną kartą prisijungti man atsisiųsti ir įdiegti WinDirStat ir rado tikrai kaina Çkrovos diske sukelia daug savo winSxS ir aš jau žinau, kad galiu ne tik trinti. Aš taip pat girdėjau, kad yra programų, kurios bus švarus juos. Aš niekada visiškai B4, bet jei nieko panašaus negirdėjau will crash. gali kas nors man padėti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bandote CCleaner išvalyti Temp šiukšlių ir tt?
| |||
| |||
| Taip, kiekvieną dieną, nes ji pradėjo ir kad byla plečiasi į milžinišką greitį. Aš nenoriu paleisti savo kompiuteryje, nebent turiu. |
|
| |||
| |||
| tai kažkas panašaus į automatizuoto atsarginių kopijų? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, winSxS nėra atsarginės kopijos, ji negali būti valomi, suspausta, arba išbraukti. MS Bloggers pasakyti, kad pilnas hardlinks ir mažesni nei iš tikrųjų yra, bet tai atrodo nesąmonė. Geriausia tiesiog negali įdiegti prašymų daug ir todėl sumažina pėdsakas, ar formatas ir naudoti XP ar kažką. Jūs galite sumažinti savo dydį ir pašalinti programas taip pat.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thats dalykas kiekvieną kartą man, kad sistema yra plėstis daugiau. Turiu paleisti. žmogus, kad tik siūlai savo vynuogių. |
|
| |||
| |||
| Na ištrynė savo. VDI vaizdas, kad buvo 10GB, nes aš planuojate atlikti kitą. Kaip tikriausiai bus atidėti plėsti tam tikrą laiką, nes aš jau perkrauti kas ketvirtį. Thanks for the help anyways vaikinai. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Atrodo, Zone Alarm messed up kompiuteryje | Steppenwolf | Virus, Spyware & Security | 2 | 23 gruodis 2008 01:01 |
| Zona Žadintuvas Messing su mano kompiuteryje :-( | loupylauraclams | Virus, Spyware & Security | 1 | Balandis 24, 2008 05:29 |
| Kas Pavojinga zona Žaidimai kortelės? | Compasky | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 25 sausis 2008 21:38 |
| Ionic Breeze Quadra W / O Zone apsauga | cheesepuff | Off Topic Discussion | 2 | Lapkritis 19, 2007 19:30 |
| Mėlynos zonos | bobbyjogo | Off Topic Discussion | 1 | 4 liepa 2007 07:54 |
| Temos įrankiai | |
| |