![]() |
|
| |||
| |||
| Es nesen pārinstalēta, Windows Vista, un, un konstatēja, ka mans cietais disks kļūst piepildīta ik time log in es lejupielādēt un uzstādīt WinDirStat un atrada patiešām piedāvājumu rieciens diska vietas, kas rada daudz tās Winsxs un es jau zinu, ka es nevaru vienkārši izdzēst. Es arī dzirdēju, ka ir programmas, kas būs tīrs tiem. Man nekad nav bijusi pilna b4, bet, ja bija kaut kā es dzirdēju, būs crash. var apmēram vienu help me? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mēģināja CCleaner tīrīt visas temp junk uc?
| |||
| |||
| jā katru dienu, jo tas sākās un ka fails ir paplašināt ar ārkārtīgi likmi. Es negribu restartēt datoru, ja man ir. |
|
| |||
| |||
| tas ir kaut kas līdzīgs automated backup? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nē, Winsxs nav rezerves, to nevar iztīrīt, saspiestā vai dzēsta. MS Emuāru autori teic, ka tas ir pilns ar hardlinks un mazāks, nekā tas patiesībā ir, bet tas ir šķietami bullshit. Labākais veids, ir vienkārši neinstalēt daudz pieteikumus un tādējādi samazināt emisijas, vai formatēt un izmantot XP vai kaut ko. Jūs, iespējams, var samazināt tās lielumu, ko atinstalēt lietojumprogrammas too.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thats lieta ik reizi, kad es to, ka sistēma, šķiet, paplašināt vairāk. Man ir restartēt. cilvēks, kas tikko grodotie manas vīnogas. |
|
| |||
| |||
| Nu es izdzēsu savas. VDI attēlu, kas bija 10gb, jo es biju plānošanu veicot citu. Nav iespējams atlikt paplašināšanu, lai gan kopš es jau restart ik ceturksni. Paldies par palīdzību anyways puiši. |
![]() |
|
| Bookmarks |