![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Niedawno ponownie zainstalować system Windows Vista i stwierdziliśmy, że mój dysk twardy jest za każdym razem wypełnione się zalogować I pobrane i zainstalowane WinDirStat i znaleźć naprawdę oferta chunk miejsca na dysku, powodując wiele jego Winsxs i ja już wiem, że mogę nie tylko je usunąć. I usłyszał również, że istnieją programy, które będą czyste im. I nigdy nie miały pełnego b4 ale jeśli był czegoś podobnego słyszałem będzie awarii. może ktoś mi pomoże? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbowano Ccleaner do czyszczenia wszystkich temp. śmieci itp.?
| |||
| |||
| tak codziennie, ponieważ rozpoczął i że plik jest rozszerzenie na niezwykle stawki. Nie chcę, aby ponownie uruchomić komputer, chyba że moja muszę. |
|
| |||
| |||
| jest to coś jak zautomatyzowanego tworzenia kopii zapasowych? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, nie jest Winsxs kopii zapasowej, to nie może być czyszczone, skompresowane lub usunięta. MS bloggers powiedzieć to pełna hardlinks i mniejsze, niż faktycznie jest, ale że pozornie bullshit. Najlepszym sposobem jest po prostu nie instalować wiele wniosków, a tym samym zmniejszenia śladu, lub format i wykorzystanie XP lub coś. Być może do zmniejszenia jej rozmiaru, odinstalowując zbyt wniosków.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thats rzeczy za każdym razem zrobić tego systemu wydaje się bardziej rozwinąć. Muszę ponownie ją uruchomić. człowiek, który po prostu meandry moje winogrona. |
|
| |||
| |||
| Well I skreśla moje. Vdi obraz został 10GB bo planowanie na rzecz innego. Niż prawdopodobnie opóźni rozszerzenie do pewnego czasu, ponieważ już restart co kwartał. Dzięki za pomoc chłopaki anyways. |
![]() |
|
| Zakładki |