![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedávno som preinštalovať systém Windows Vista, a, a zistil, že môj disk je stále obsadené zakaždým prihlásiť I prevzali a nainštalovali WinDirStat a našiel ponuku naozaj veľa miesta na disku spôsobuje mnoho jeho winsxs sa a ja už viem, že nemôžem len zmazať. Tiež som počul, že existujú programy, ktoré budú čistiť nich. Nikdy som nemal plnú b4, ale ak sa niečo podobného počul som sa zrúti. môže mi niekto pomoct? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Súdený Ccleaner na čistenie všetkých temp junk atď?
| |||
| |||
| Áno, každý deň, pretože to začalo, a že je súbor rozširuje na nesmierne kurzu. Nechcem, aby ma to reštartovať počítač, ak som to. |
|
| |||
| |||
| je to niečo ako automatické zálohovanie? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, nie je winsxs preddavku, nemôže byť vyčistené, komprimované, alebo zmazané. MS bloggerov povedať je to plný hardlinks a menšie než v skutočnosti je, ale je to zdanlivo nezmysel. Najlepší prístup je práve ne inštalovať veľa aplikácií a tým znížiť stopu, alebo formáte a používania XP, alebo tak niečo. Môžete byť schopná znížiť svoje veľkosti odinštalujete aplikácie taky.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| To je vec, zakaždým, keď sa zdá, že tento systém rozšíriť viac. Musím ho reštartovať. muž, ktorý len krúti moje hrozna. |
|
| |||
| |||
| Tak som sa vypúšťa moje. Vdi obrazu, ktorý bol 10 GB, pretože som bola plánovanie na čo iného. Ako bude pravdepodobne oneskorí rozširuje na chvíľu, pretože som už znova za štvrťrok. Vďaka za pomoc, tak ako aj chlapci. |