![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Недавно сам реинсталлед Уиндоус Виста и открио да је и мој хард диск постаје испуњен сваки пут пријавили сам скинути и инсталирани УинДирСтат и нашао заиста понуда комад од простор на диску узрокује пуно његових су Уинсксс и ја већ знали да не могу само избришите их. Такође сам чуо да постоје програми који ће их чистим. Никад нисам имала пуне Б4, али ако је била сам чуо ништа слично ће срушити. може неко помоћ мене? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушали Ццлеанер очистити све темп џунка итд?
| |||
| |||
| да сваки дан јер се почела и да се шири датотеку на огромно стопу. ЈА донт 'оскудица за поновно покретање мој рачунар, осим ако морам. |
|
| |||
| |||
| Да ли је то нешто као аутоматизовани бацкуп? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, није Уинсксс резервну, не може се очистити, компримовани или избрисана. МС блоггерс рећи да је пуна хардлинкс и мањим него што заправо је, али то је наизглед срање. Најбољи приступ је да се не само инсталирате много програма и стога смањити отисак стопала, или користите формат и КСП или нешто. Ви мај моћи како би се смањила њена величина по деинсталирању апликација превише.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Тај је ствар сваки пут ми је чинити да се систем чини да про више. Имам поново га. човеку који је само мој туистс грожђа. |
|
| |||
| |||
| Па сам избрисан мој. ВДИ слику да је 10гб, јер ми је планирање на томе другом. Него ће вероватно одгодити ширењем неко време откад сам већ рестарт сваког квартала. Хвала за један дан помоћ момачки аныуаыс. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Чини зоне аларм мессед уп рачунару | Степпенуолф | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 23 децембар 2008 01:01 |
| Аларми Зона мессинг са мојим рачунаром :-( | лоупылаурацламс | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 24 април 2008 05:29 |
| Колико је опасност зоне за графичке картице? | Цомпаскы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 25 јануар 2008 21:38 |
| Јонски Бреезе куадра у / О Зона браници | цхеесепуфф | Офф Топиц Дисцуссион | 2 | 19 новембар 2007 19:30 |
| Плави ЗОНА | боббыјого | Офф Топиц Дисцуссион | 1 | 4. јула 2007 07:54 |
| Тхреад Тоолс | |
| |