![]() |
|
| |||
| |||
| Kısa ve Windows Vista yeniden yüklenmesi ve bulunan bu benim sabit disk her giriş dolu inç Yüklediğim ve WinDirStat yüklü ve disk alanı gerçekten teklif duyulur bir çok neden bulunabilir hale geliyor ve bu Winsxs ve zaten biliyorsunuz yapamam sadece silebilirsiniz. Ayrıca, bu onlara temiz olacak programları duydum. Ben ancak tam b4 hiç bir çarpışma gibi olacak duydum şey oldu. Bazı bana yardımcı olabilir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tüm ısı önemsiz gibi temiz Ccleaner Tried?
| |||
| |||
| evet her gün çünkü başlamış bu dosya büyük oranda genişlemektedir. Sürece ben gerek ben bilgisayarı yeniden başlatın istemiyorum. |
|
| |||
| |||
| bir otomatik yedekleme gibi bir şey mi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hayır, Winsxs yedek, bu temizlenmelidir değil, sıkıştırılmış veya silinmiş değil. MS blogcular bu hardlinks dolu ve küçük söylemek daha gerçekten, ama bu görünürde saçma's. En iyi yaklaşım ve uygulamaların bir çok yüklemek için sadece değil, yer ya da biçim ve kullanım XP ya da azaltır. Çok uygulamaları kaldırmayı kendi boyutunu azaltmak mümkün olabilir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Bu şey bu sistem her zaman daha fazla genişletmek görünüyor. Bunu yeniden başlatmanız gerekir. İnsan, sadece üzüm twists. |
|
| |||
| |||
| Evet, çünkü başka bir hale getirmek için planlama o 10gb benim. VDI resim silindi. Çok büyük olasılıkla bir süre için genişleyen Zaten her döneminde yeniden gecikme olacaktır. Yardım zaten çocuklar için teşekkür ederiz. |
![]() |
|
| Bookmarks |