![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я недавно перевстановить Windows Vista і виявили, що мій жорсткий диск стає заповнити кожен раз увійти я завантажив і встановив WinDirStat і знайти справді ставку шматок дискового простору, завдавши великої своєї Winsxs і я вже знаю, що я не можу просто вилучити. Я також чув, що є програми, які будуть очистити їх. Я ніколи не мав повну B4, але якщо що-небудь, як я чув звалиться. хто-небудь може мені допомогти? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спроба Ccleaner для очищення всіх т.д. Темп сміття?
| |||
| |||
| Та кожен день після його початку, і що розширення файлу на величезною швидкістю. Я не хочу, щоб перезавантажити комп'ютер, якщо треба. |
|
| |||
| |||
| це щось на зразок автоматизованого резервного копіювання? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, це не Winsxs резервної копії, вона не може бути очищено, стиснений або видалені. MS блогери говорять, що це повна жорсткі і менше, ніж вона є, але це, здавалося б, фігня. Найкращий підхід просто не встановлювати безліч програм і, отже, скоротити слід, або форматувати й використовувати XP або щось. Ви можете зменшити його розмір, видаливши програми теж.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thats речі кожен раз я, що система, здається, більше розширити. Я перезапустити його. Людина, тільки повороти мого винограду. |
|
| |||
| |||
| Ну, я видалив свій. VDI зображення, яке було 10gb, тому що я планував зробити інший. Чим, мабуть, відкласти розширення на деякий час, так як я вже перезапустити кожного кварталу. Дякуємо за допомогу будь-якому випадку хлопці. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Здається, Zone Alarm Messed Up комп'ютер | Steppenwolf | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 23 грудня 2008 01:01 |
| Зона Сигналізації дурнем з мого комп'ютера :-( | loupylauraclams | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 24 квітня 2008 05:29 |
| Whats небезпечної зони для відео карт? | Compasky | Графічні карти & Монітори | 4 | 25 січня 2008 21:38 |
| Іонні Breeze Quadra W / O Zone гвардія | cheesepuff | Off Topic Discussion | 2 | 19 листопада 2007 19:30 |
| "Блакитний зони" | bobbyjogo | Off Topic Discussion | 1 | 4 липня 2007 07:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |