![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
XP Pro_SP3
Около три месеца преди аз закупени два еднакви външни твърди дискове. Те имат USB и eSATA портове. XP диск мениджмънт показва дяловете на тези дискове както здрави. Ползвам FAT32 с едно устройство, така че той може да бъде признато от по-възрастните системи като 98SE. Другата е NTFS. Имам ги включен през техните eSATA портове. Аз съм Опитвам се да копирате голяма група от файлове от FAT32 дял на един диск, на NTFS дял, от друга. След няколко секунди от копиране нещо се обърка. XP показва диалогов прозорец и някакъв вид предупреждение за хардуера повреда в системата тава. Приводния разделен с NTFS изчезва от My Computer. Ако включите възможно прекъснете захранването му и на него се връщам. Отново, за управление на дискове покажа този диск като здрави. Хардуер проблеми винаги са възможност, но всички години съм живял с Windows научи ме да търся Системата проблеми първи и винаги! Единствената разлика между двете е техният файлови системи. Както Доколкото знам, XP трябва да има никакви проблеми да копирате файлове между два часа дискове с различни файлови системи. Има ли някаква причина да се мисли, че различните системи могат файл се причинява този проблем? Трябва ли да използвам друг ап да копирате тези файл, вместо да се разчита на XPS собствено копие команда? Ако не, какво мога да опитам, които биха могли да разрешите този проблем? |
|
|
|||
|
|||
|
Аз ще опитам свободното synctoy ап от "Майкрософт" да направи това. Вижте как това стане по. Това само ще възпроизведе група папки върху друго място, но тя може да направи.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Опитайте да актуализирате вашите SATA Driver и изпълнете Chkdsk от двете устройства ..... виж ако помага.