![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| XP Pro_SP3 Asi před třemi měsíci jsem zakoupila dvě identické vnější pevné disky. Mají oba USB porty a ESATA. XP Správa disků ukazuje oddíly na tyto disky jako zdravé. Používám FAT32 jeden disk, a může tak být uznán starší systémů, jako 98SE. Druhý je NTFS. Mám jich připojit přes jejich ESATA porty. I'm snaží kopírovat velké skupině souborů z FAT32 oddílu na jeden disk, na NTFS oddílu, na straně druhé. Po několika sekundách kopírování něco pokazí. XP zobrazí dialogové okno, a nějaké varování o hardware selhání v systémové liště. Mechaniky partitioned s NTFS mizí z tohoto počítače. Pokud si vypnete napájení a na něm přijde zpátky. Opět platí, že Správa disků show tohoto disku jako zdravá. Hardware problémů je vždy možné, ale všechny let jsem žila s Windows má mě naučil hledat Systém problémy a vždy první! Jediný rozdíl mezi oběma je jejich souborové systémy. Jako pokud vím, XP by měla mít žádné problémy kopírování souborů mezi dva disky s různými souborovými systémy. Existuje nějaký důvod si myslet, že různé systémy souborů května být příčinou tohoto problému? Mám používat jinou app na kopii těchto obrázků, namísto spoléhání se na XPS vlastní kopii příkazu? Pokud ne, jaké mohu zkusit, že by mohl tento problém vyřešit? |
|
| |||
| |||
| Chtěl bych zkusit volný synctoy app od společnosti Microsoft na to. Podívejte se, jak že se dostane na. Bude jen kopírují skupiny složek na jiné místo, ale může to udělat.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkus aktualizaci vašeho SATA ovladače a spustit chkdsk na obou mechanik ..... zjistit, jestli buď pomůže.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pevný disk SATA Kopírování | Thunda | Drives & Removable Media | 3 | 11.listopadu 2009 16:33 |
| Herní DEVS Kopírování Ostatní hry? a Prípravné Zahlaď It!? | cheesepuff | PC a herní konzole | 3 | 6. srpna 2009 23:12 |
| Web Design je můj Kopírování další? | icu222much | Web Design, hosting & SEO | 7 | 23. července 2009 16:16 |
| Potřeba "vysoké pracovní zatížení" Tiskárna Návrhy | Mulsiphix | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 30. března 2009 18:08 |
| Kopírování souborů z počítače | mpenney | Obecné Software Chat | 2 | 2. listopadu 2008 17:53 |
| Thread Nástroje | |
| |