![]() |
|
| |||
| |||
| XP Pro_SP3 Περίπου πριν από τρεις μήνες αγόρασα δύο πανομοιότυπες εξωτερικά σκληρούς δίσκους. Και οι δύο έχουν USB και eSATA θύρες. XP Disk Management παρουσιάζει τις κατατμήσεις για τις μονάδες αυτές ως υγιής. Χρησιμοποιώ το FAT32 με ένα δίσκο, έτσι ώστε να μπορεί να αναγνωριστεί από τα μεγαλύτερα συστήματα όπως 98SE. Το άλλο είναι NTFS. Έχω να συνδεθεί μέσω των eSATA λιμένες. Είμαι Προσπαθώ να αντιγράψετε μια μεγάλη ομάδα με τα αρχεία από ένα διαμέρισμα FAT32 σε ένα δίσκο, σε ένα διαμέρισμα NTFS, από την άλλη. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα από την αντιγραφή κάτι πάει στραβά. XP εμφανίζει ένα παράθυρο διαλόγου και ένα είδος προειδοποίησης σχετικά με το υλικό δυσλειτουργίας του συστήματος δίσκο. Η οδήγηση με κατατμηθούν NTFS vanishes από τον υπολογιστή μου. Αν μου τη σειρά του τη δύναμη στα ανοικτά και σε αυτό έρχεται πίσω. Και πάλι, Disk Management δείτε αυτό το δίσκο, όπως υγιή. Τα προβλήματα υλικού είναι πάντα μια δυνατότητα, αλλά όλες τα χρόνια που έχω ζήσει με τα Windows μου έχει διδάξει να αναζητήσετε σύστημα προβλήματα πρώτη και πάντα! Η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο είναι τα συστήματα αρχείων. Όπως ό, τι γνωρίζω, XP δεν θα πρέπει να έχει προβλήματα αντιγραφή αρχείων μεταξύ δύο δίσκους με διαφορετικά συστήματα αρχείων. Υπάρχει κάποιος λόγος να πιστεύουμε ότι τα διαφορετικά συστήματα μπορούν αρχείου να προκαλούν αυτό το πρόβλημα; Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο app για να αντιγράψετε αυτά τα αρχείων, αντί για την χρήση XPS δική αντίγραφο εντολή; Εάν δεν είναι, τι Μπορώ να δοκιμάσω ότι θα μπορούσε να λύσει αυτό το πρόβλημα; |
|
| |||
| |||
| Θα δοκιμάσετε την ελεύθερη synctoy app από τη Microsoft για να γίνει αυτό. Βλ. σχετικά με τον τρόπο που γίνεται. Θα αναπαράγουν μόνο μια ομάδα φακέλων σε άλλη θέση, αλλά θα μπορούσε να κάνει.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε SATA Driver ενημέρωση σας και να εκτελέσετε το chkdsk στις δύο δίσκους ..... δείτε εάν είτε βοηθά.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| SATA Hard Drive Αντιγραφή | Thunda | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 11 Νοεμβρίου 2009 16:33 |
| Game Devs αντιγραφή άλλων παιχνιδιών; Getting Away και με αυτό!; | cheesepuff | PC & Console Gaming | 3 | 6 Αυγούστου 2009 23:12 |
| Is My Web Design Αντιγραφή κ.λπ.; | icu222much | Web Design, Hosting & SEO | 7 | 23 Ιουλ 2009 16:16 |
| Ανάγκη "φόρτο εργασίας" Εκτυπωτής Προτάσεις | Mulsiphix | Digital Imaging & Printers | 1 | 30 Μαρ 2009 18:08 |
| Η αντιγραφή ενός αρχείου από τον υπολογιστή σας | mpenney | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 2η Νοεμβρίου 2008 17:53 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |