![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| XP Pro_SP3 O prije tri mjeseca sam kupio dvije identične vanjsko tvrde diskove. Oni imaju USB i eSATA portovi. XP Disk Management pokazuje particije na ovim pogonima kao zdravi. Koristim FAT32 sa jednom voziti, tako da se može biti sankcionisan stariji sustavima poput 98SE. Drugi je NTFS. Imam ih u priključen preko svojih eSATA portova. Ja sam pokušavate kopirati velika grupa slika iz FAT32 particija na jedan disk, na NTFS particiju na drugoj strani. Nakon nekoliko sekundi kopiranja da nešto pođe krivo. XP Prikazuje dijaloški okvir, a neke vrste upozorenja o hardveru neuspjeh u programskoj traci. Pogon partitioned sa NTFS vanishes from Moj Računalo. Ako sam uključivanje i isključivanje napajanja na nju dolazi pravo nazad. Opet, Disk Management prikazati ovaj pogon kao zdravi. Hardverski problemi su uvijek moguće, ali sve godine sam živio sa Windows podučavao me potražite probleme sustava prve i uvijek! Jedina razlika između ta dva sustava je njihova datoteku. Kao daleko kao JA znati, XP ne bi trebali imati problema s kopiranjem datoteka između Pogoni sa dvije različite datotečne sustave. Ima li razloga da misle da su različite datotečne sustave svibanj biti uzrokujući ovaj problem? Trebam li koristiti drugu app za kopiranje tih datoteke, umjesto da se oslanja na vlastite XPS kopirati naredba? Ako ne, što mogu probati da bi riješili ovaj problem? |
|
| |||
| |||
| Ja bih probati besplatno synctoy app od Microsofta da to učinite. Pogledajte kako se to dobiva na. To će biti samo replicirajte grupa mape na drugu lokaciju, ali bi to moglo učiniti.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte ažuriranju SATA Driver i pokrenuti chkdsk na obje diskovi ..... vidi je li bilo pomaže.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Sata Hard Drive Kopiranje | Thunda | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 11 studeni 2009 16:33 |
| Game Devs Kopiranje Ostale igre? i Getting Away s njom? | cheesepuff | PC & konzole Igre | 3 | 6. kolovoz 2009 23:12 |
| Je Moja Web Design Kopiranje drugima? | icu222much | Web Dizajn, Hosting & SEO | 7 | 23. srpnja 2009 16:16 |
| Need "Jaka posla" Printer Sugestije | Mulsiphix | Digital Imaging & Pisači | 1 | 30. ožujak 2009 18:08 |
| Kopiranje datoteke sa svog računala | mpenney | Općenito Software Chat | 2 | 2. studeni 2008 17:53 |
| Thread Tools | |
| |