![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| XP Pro_SP3 Körülbelül három hónappal ezelőtt vásárolt két azonos külső merevlemezeket. Ezek mind az USB és eSATA portok. XP Lemezkezelés mutatja a partíciókat, ezeket a meghajtókat egészséges. Használhatom FAT32 egy meghajtó, így el kell ismerniük az idősebb rendszerek, mint a 98SE. A másik NTFS. Van nekik csatlakoztatásához keresztül eSATA portok. Én vagyok megpróbál másolni egy nagy csoport a fájlokat a FAT32 partíció egy meghajtót, egy NTFS partíciót, a másik. Után néhány másodperc másolás valami hiba. XP megjelenít egy párbeszédpanelt, és egyfajta figyelmeztető mintegy hardver elmulasztása a tálcán. A meghajtó particionálandó az NTFS vanishes a My Computer. Ha kikapcsolja a kamerát, és azt jön vissza. Újra, Lemezkezelés bemutatva a meghajtó a egészséges. Hardver problémák mindig lehetőség, de minden években éltem Windows tanította nekem, hogy keressen rendszerproblémákat első, és mindig! Az egyetlen különbség a kettő között van a fájlrendszert. Mint Amennyire én tudom, XP nincs probléma másolás fájlok között meghajtók két eltérő fájlrendszert. Van-e okunk azt gondolni, hogy a különböző file-rendszerek okoz ez a probléma? Kell egy másik app másolni ezeket kép, ahelyett hogy xps saját példányát a parancs? Ha nem, milyen Kipróbálhatom, amely megoldja ezt a problémát? |
|
| |||
| |||
| Azt próbálja a szabad synctoy app a Microsoft erre a célra. Lásd, hogyan lesz tovább. Csak válasozl egy csoportja a mappák át egy másik helyet, de ez van.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálja meg frissíteni a SATA Driver és fuss Chkdsk mindkét meghajtók ..... nézd meg, vagy segít.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| SATA merevlemez másolása | Thunda | Drives & Removable Media | 3 | November 11, 2009 16:33 |
| Játék Devs másolása játékokkal? és Getting Away vele!? | cheesepuff | PC és konzol játékok | 3 | 6. augusztus 2009 23:12 |
| Is My Web Design másolása társai? | icu222much | Web Design, Hosting & SEO | 7 | 23. július 2009 16:16 |
| Szükségességére, hogy "súlyos" Nyomtatható Suggestions | Mulsiphix | Digital Imaging & Nyomtatók | 1 | 30. március 2009 18:08 |
| Másolás a fájlt a PC - | mpenney | General Chat szoftver | 2 | 2. november 2008 17:53 |
| Téma eszközök | |
| |