![]() |
|
| |||
| |||
| XP Pro_SP3 לפני כשלושה חודשים אני שנרכשו שני זהה חיצוניים כוננים קשיחים. שניהם יש יציאות USB או eSATA. ניהול דיסקים XP מציג את המחיצות כוננים אלה כפי בריאים. אני משתמש ב-FAT32 עם כונן אחד, לכן זו יכולה להיות מזוהה על ידי ישנים מערכות כמו 98SE. השני הוא ב-NTFS. אני כבר יש להם את פקוק דרך יציאות eSATA. אני מנסה להעתיק קבוצה גדולה של קבצים מ-FAT32 מחיצה על כונן אחד, ל-NTFS מחיצה על אחרים. אחרי כמה שניות של העתקה משהו הולך לא בסדר. XP מציג את תיבת הדו שיח וכמה סוג של אזהרה לגבי חומרה כשל במערכת מגש. Partitioned הכונן עם מערכת הקבצים NTFS vanishes מהמחשב שלי. אם אני פונה העוצמה לסרוגין על זה מגיעה זכות חזרה. שוב, ניהול דיסקים להציג כונן זה כמו בריא. בעיות חומרה הם תמיד אפשרות, אבל הכל כבר שנים אני גר עם Windows לימדה אותי לחפש המערכת בעיות תמיד בראש! ההבדל היחיד בין שתי מערכות קבצים הוא שלהם. כמו עד כמה שאני יודע, צריך XP אין בעיות העתקת קבצים בין שני כוננים שונים של מערכות קבצים. האם יש סיבה לחשוב כי מערכות קבצים שונים עשויים להיות זה שגורם לבעיה? עלי להשתמש כדי להעתיק אחרת App אלה קבצים, במקום להסתמך על XPS משלו להעתיק הפקודה? אם לא, מה אני יכול לנסות את זה עשוי לפתור את הבעיה? |
|
| |||
| |||
| אני ינסה את synctoy App חינם ממיקרוסופט לעשות את זה. ראה כיצד שמקבל ב. זה יהיה רק לשכפל קבוצה של תיקיות על גבי מיקום אחר, אבל זה יכול לעשות.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה לעדכן את מנהלי ההתקנים ולהפעיל SATA Chkdsk בשני כוננים ..... נראה אם גם עוזר.