![]() |
|
| |||
| |||
| XP Pro_SP3 Apmēram trīs mēnešus atpakaļ es iegādāti divi vienādi ārējie cieto disku. Tiem abiem ir USB and eSATA ports. XP Disk Management rāda šos diskus starpsienas kā veseli. I use FAT32 ar vienu disku, lai to var atpazīt pēc vecāku sistēmām, piemēram, 98SE. Otrs ir NTFS. Man tās pieslēgts caur viņu eSATA ports. Es esmu mēģināt kopēt lielu grupu failus no FAT32 partition par vienu disku, uz NTFS partition uz otru. Pēc dažām sekundēm kopēšanas kaut kas notiek nepareizi. XP parāda dialoglodziņu un sava veida brīdinājums par datortehnikas nepilnības sistēmā paplātes. Drive jāsadala NTFS pazūd no mana datora. Ja es kārtas izslēdziet un par to iegūst tiesības muguras. Atkal, Disk Management uzrādīt brauc kā veselīgu. Aparatūras problēmas ir vienmēr iespēja, bet visi gadus es esmu dzīvojusi ar Windows man ir iemācījusi, meklēt sistēmas problēmas vispirms un vienmēr! Vienīgā atšķirība starp abiem ir to failu sistēmas. Kā Cik man zināms, XP, nedrīkst būt problēmas kopējot failus no divus diskus ar citu failu sistēmu. Vai ir kāds iemesls domāt, ka citu failu sistēmu, var var izraisīt šo problēmu? Man vajadzētu izmantot citu app kopēt šos failiem, tā vietā, lai paļautos uz XPS vienu eksemplāru komanda? Ja ne, kādi es varu izmēģināt, kas varētu atrisināt šo problēmu? |
|
| |||
| |||
| Es gribētu izmēģināt bezmaksas SyncToy app Microsoft to izdarīt. Redzēt to, kā izpaužas on. Tas būs tikai atkārtot grupu mapes uz citu vietu, taču tā var darīt.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mēģiniet atjaunināt jūsu SATA Driver un palaist chkdsk uz abiem diskiem ..... redzēt, ja nu palīdz.