![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| XP Pro_SP3 O trzy miesiące temu zakupione dwa identyczne zewnętrznych dyski twarde. Oba posiadają porty USB i eSATA. XP Zarządzanie dyskami pokazuje te partycje na dyskach jako zdrowe. Używam FAT32 z dysku, więc może to być uznane przez starszych Systemy takie jak 98SE. Drugi to NTFS. Mam je podłączone poprzez swoje porty eSATA. I'm Próbuję skopiować duża grupa pliki z partycji FAT32 na jednym dysku do partycji NTFS z drugiej strony. Po kilku sekundach kopiowania coś pójdzie nie tak. XP wyświetla okno dialogowe i pewnego rodzaju ostrzeżenie na temat sprzętu niepowodzenie w zasobniku systemowym. Napęd partycjonowane z NTFS znika z mojego komputera. Jeśli zostanie wyłączona, a na niej pochodzi z powrotem. Znowu, Zarządzanie dyskami pokazać ten dysk zdrowych. Problemów ze sprzętem są zawsze możliwość, ale wszystkie I've lat mieszkał z Windows uczy mnie szukać System pierwsze problemy i zawsze! Jedyna różnica między tymi dwoma jest ich systemy plików. Jako tego co wiem, XP nie powinien mieć problemów kopiowanie plików pomiędzy dwa dyski z różnymi systemami plików. Czy istnieje jakikolwiek powód, aby sądzić, że różne systemy plików maj być przyczyną tego problemu? Czy mogę używać innej aplikacji, aby skopiować te plików, zamiast opierania się na własnych XPS kopię polecenia? Jeżeli nie, to jakie mogę spróbować, które mogą rozwiązać ten problem? |
|
| |||
| |||
| Chciałbym spróbować wolnego synctoy app z firmą Microsoft, aby to zrobić. Zobacz w jaki sposób zostanie on. Będzie tylko zreplikować grupa folderów do innej lokalizacji, ale może to zrobić.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zaktualizowanie sterownika SATA i uruchomić chkdsk na obu dyskach ..... czy albo pomaga.
|
| Zakładki |