![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| XP Pro_SP3 Despre trei luni în urmă am cumpărat două identice externe hard disk-uri. Ambele au porturi USB şi eSATA. XP Disk Management arată partiţiile de pe aceste unităţi ca sănătoşi. Eu folosesc FAT32 cu o unitate, astfel încât să poată fi recunoscut de vârstă cum ar fi sisteme de 98SE. Cealaltă este NTFS. Am le conectat prin intermediul lor în porturi eSATA. Sunt încercarea de a copia un mare grup de fişiere dintr-o partiţie FAT32 pe de o unitate, la o partiţie NTFS, pe de altă parte. După câteva secunde de copiat ceva nu merge bine. XP afişează o casetă de dialog şi un fel de avertisment despre hardware eşec în tavă. Unitatea partitioned cu NTFS dispare de la My Computer. Dacă am puterea de a activa şi dezactiva pe el vine imediat. Din nou, Disk Management arată această unitate ca sănătoşi. Probleme de hardware sunt întotdeauna o posibilitate, dar toate de ani am trăit cu Windows-a învăţat să-mi caut primul sistem de probleme şi întotdeauna! Singura diferenţă între cele două sisteme de fişiere este lor. La fel de câte ştiu eu, XP ar trebui să nu aibă probleme copierea fişierelor între două unităţi de stocare, cu diverse sisteme de fişiere. Există vreun motiv să cred că mai diferite sisteme de fişiere fi cauza acestei probleme? Ar trebui să folosiţi un alt app pentru a copia aceste fişiere, în loc de a se axa pe XPS propria copie de comandă? Dacă nu, ce pot încerca, care ar putea rezolva această problemă? |
|
| |||
| |||
| Aş încerca libera synctoy app de la Microsoft pentru a face acest lucru. A se vedea modul în care devine pe. Acesta va reproduc numai un grup de dosare pe o altă locaţie, dar s-ar putea face.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Încercaţi actualizarea tale SATA Driver şi executaţi Chkdsk pe ambele unităţi ..... a se vedea dacă, fie ajută.
|
| Marcaje |