![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| XP Pro_SP3 Asi pred tromi mesiacmi som kúpila dve identické vonkajšie pevné disky. Majú oba USB porty a ESATA. XP Správa diskov ukazuje oddiely na tieto disky ako zdravé. Používám FAT32 jeden disk, a môže tak byť uznaný staršie systémov, ako 98SE. Druhý je NTFS. Mám ich pripojiť cez ich ESATA porty. I'm snažia kopírovať veľkej skupine súborov z FAT32 oddielu na jeden disk, na NTFS oddielu, na strane druhej. Po niekoľkých sekundách kopírovanie niečo pokazí. XP zobrazí dialógové okno, a nejaké varovania o hardware zlyhania v systémovej lište. Mechaniky partitioned s NTFS miznú z tohto počítača. Ak si vypnete napájanie a na ňom príde späť. Opäť platí, že Správa diskov show tohto disku ako zdravá. Hardware problémov je vždy možné, ale všetky rokov som žila s Windows má ma naučil hľadať Systém problémy a vždy prvý! Jediný rozdiel medzi oboma je ich súborové systémy. Ako pokiaľ viem, XP by mala mať žiadne problémy kopírovanie súborov medzi dva disky s rôznymi súborovými systémami. Existuje nejaký dôvod si myslieť, že rôzne systémy súborov mája byť príčinou tohto problému? Mám používať inú app na kópiu týchto obrázkov, namiesto spoliehania sa na XPS vlastnú kópiu príkazu? Ak nie, aké môžem skúsiť, že by mohol tento problém vyriešiť? |
|
| |||
| |||
| Chtěl bych skúsiť voľný synctoy app od spoločnosti Microsoft na to. Pozrite sa, ako že sa dostane na. Bude len kopírujú skupiny zložiek na iné miesto, ale môže to urobiť.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkus aktualizáciu vášho SATA ovládače a spustiť chkdsk na oboch mechanik ..... zistiť, jestli buď pomôže.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pevný disk SATA Kopírovanie | Thund | Drives & Removable Media | 3 | 11. novembra 2009 16:33 |
| Herné DEVS Kopírovanie Ostatné hry? a prípravné zahladí It!? | cheesepuff | PC a herné konzoly | 3 | 6. augusta 2009 23:12 |
| Web Design je môj Kopírovanie ďalšie? | icu222much | Web Design, hosting & SEO | 7 | 23. júla 2009 16:16 |
| Potreba "vysoké pracovné zaťaženie" Tlačiareň Návrhy | Mulsiphix | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 30. marca 2009 18:08 |
| Kopírovanie súborov z počítača | mpenney | Všeobecné Software Chat | 2 | 2. novembra 2008 17:53 |
| Thread Tools | |
| |