![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| КСП Про_СП3 О пре три месеца сам купио две идентичне вањско тврде дискове. Они имају УСБ и еСАТА портови. КСП Диск Манагемент показује партиције на овим погонима као здрави. Користим ФАТ32 са једном возити, тако да се може бити санкционисан старији системима попут 98СЕ. Други је НТФС. Имам их у прикључен преко својих еСАТА портова. Ја сам покушавате да копирате велика група слика из ФАТ32 партиција на један диск, на НТФС партицију на другој страни. Након неколико секунди копирања да нешто пође криво. КСП Приказује оквир за дијалог, а неке врсте упозорења о хардверу неуспех у програмској траци. Погон партитионед са НТФС ванисхес фром Мој Рачунар. Ако сам укључивање и искључивање напајања на њу долази право назад. Опет, Диск Манагемент приказати овај погон као здрави. Хардверски проблеми су увек могуће, али све године сам живео са Уиндоус подучавао ме потражите проблеме система прве и увек! Једина разлика између та два система је њихова датотеку. Као далеко као ЈА кноткле, КСП не би требало да има проблема са копирањем датотека између Погони са две различите Систем датотека. Има ли разлога да мисле да су различите Систем датотека мај бити проузрочење овај проблем? Требам ли користити другу апп за копирање тих датотеке, уместо да се ослања на сопствене КСПС копирате наредба? Ако не, што могу пробати да би решили овај проблем? |
|
| |||
| |||
| Ја бих пробати бесплатно сынцтоы апп од Мицрософта да то урадите. Погледајте како се то добија на. То ће бити само реплицирајте група фолдере на другу локацију, али би то могло учинити.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте исправци САТА Дривер и покренути цхкдск на обе дискови ..... види да ли је било помаже.